VIDEO: Rīgā vīrietis gaišā dienas laikā ar kruķi piekauj pensionāri

tautaruna.lv 14.novembris 2019, 13:48
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Kāds vīrietis Rīgā piekāvis pensionāri, kura viņam aizrādījusi par iekoptas puķu dobes izbraukāšanu pie kādas daudzdzīvokļu ēkas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Cietusī devās uz policiju, taču tur nodarītos miesas bojājumus neuzskatīja par pietiekoši nopietniem. Viņa devusies uz slimnīcu, kur atklāts rokas lūzums.

Kundze pagājušā gada vasarā bija izgājusi savā pagalmā, blakus Mazās Lubānas ielas 8. namam, lai aprūpētu pie logiem izveidoto puķu dobi. Kad sieviete devās pēc ūdens spaiņa, uz dekoratīvā zemes plača ar savu automašīnu uzbrauca kāds nepazīstams vīrietis. Sieviete lūgusi autovadītājam, lai viņš pabrauc nost no dobes, ko vīrietis arī izdarījis.

Tālākie notikumi risinājās strauji, un sieviete nekādi nespēja sevi aizsargāt no uzbrukuma. Arī apkārt nebija neviena, kas varētu palīdzēt. Vīrietis no automašīnas salona izvilka kruķim līdzīgu priekšmetu un sekoja pensionārei aiz mājas stūra. “Nogrūda un sita. Bija tāds pamatīgs spieķis. Un viņš teica - visus latviešus kā cūkas nositīšu! Es visa trīcēju,” atminas sirmgalve.

Ēkas dežurants izdzirdēja kliedzienus un izsauca policiju. Vīrietis arī pierakstīja uzbrucēja vadītās automašīnas numuru, lai izmeklētājiem būtu vieglāk vainīgo atrast. Sieviete apgalvo, ka policija, par spīti gūtajiem miesas bojājumiem, izmeklēšanu jau ir pabeigusi, bet vainīgo nav sodījusi.









Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas