VIDEO: Rīgā vīrs un sieva viens otru sadur; mediķi steidz abus glābt

tautaruna.lv 6.novembris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Patiešām neticamu noziegumu tagad būs jāšķetina Rīgas Latgales priekšpilsētas policistiem, kuri Maskavas forštatē guļam asiņu peļķē atraduši divus cilvēkus – vīru un sievu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Tumšā pavārtē pie Kalna ielas 63. nama guļ smagi ievainots vīrietis, kas agonijā sauc pēc palīdzības. Aptuveni šādu ziņu pēcpusdienā saņēma glābšanas dienests un uz norādīto adresi tika izsūtītas mediķu un Valsts policijas brigādes.

Atbraucot uz notikuma vietu, likumsargiem kļuva skaidrs, ka situācija ir vairāk nekā nopietna, jo cietušajam bija redzamas vairākas durtas brūces kāju un vēdera rajonā. Ievainotais vēl bija pie samaņas un sniedza policistiem īsu paskaidrojumu.

Vīrietis pastāstīja, ka konflikta laikā viņu ar nazi “apstrādājusi” sieva. Ārsti snieguši vīrietim pirmo palīdzību, apturējuši asiņošanu un sagatavojuši nestuves, lai ievietotu cietušo operatīvajā transportā un nogādātu slimnīcā. Pa to laiku likumsargi devušies uz dzīvokli un ieraudzījuši ko pavisam negaidītu. Vienā no istabām savā asins peļķē gulēja arī vīrieša sieva, viņai bija konstatētas līdzīgas traumas, proti, grieztas brūces vēderā. Sievietes dzīvību vēl bija iespējams glābt, un arī viņu ārsti aizveduši uz slimnīcas reanimācijas nodaļu.

Tuvākajā apkaimē mītošie stāsta, ka vēl rīta agrumā aiz durvīm, kur mitinās pāris, bija dzirdama histēriska kliegšana un raudāšana, taču kādā brīdī balss apklusa. Pēc kaimiņu stāstītā zināms, ka asinspirti sarīkoja sieviete, kas dusmu uzplūdā ķērās pie virtuves naža. Bet ievainotais vīrs, saņemot dažus dūrienus, atriebībā jau ar citu nazi dūra pretī. Iedzīvotāju versijai, protams, vēl jāgūst apstiprinājums, veicot ekspertīzes un oficiālas izmeklēšanas darbības.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas