Lielbritānijā skolnieks pēc dzimšanas dienas ballītes izdara pašnāvību

tautaruna.lv 31.oktobris 2019, 0:02
 
Pixabay
Britu tabloīds "Mirror" vēsta, ka 17 gadus vecais Lūks Teilors izdarijis pašnāvību pēc tam, kad ģimenes māja pamatīgi cietusi no dzimšanas dienas ballītes.

Puisi atrada mirušu divas dienas pēc 17. dzimšanas dienas ballītes šī gada 5. maijā, kuras laikā pamatīgi cietusi ģimenes māja. Viņu pakārušos atrada vecvecāki, kuri bija atbraukuši puisi apsveikt jubilejā.

Ar vecāku ziņu puisis bija noorganizējis dzimšanas dienas ballīti, kuras laikā apmēram 20 cilvēku lielais bars māju un tās apkārtni pamatīgi sapostīja.

Puisis gan solījis mātei palīdzēt savest kārtībā bojātos griestos un satīrīt nekārtību, bet vien dienu vēlāk, tieši pirms 17. dzimšanas dienas Lūks tika atrasts miris.

Policija pēc notikušā runāja ar ballītes viesiem un pārbaudīja viņu telefonus un soctīklu kontus, taču neatrada iemeslu, kādēļ puisis atņēmis sev dzīvību.
Skolā Lūka raksturots kā kluss un ļoti pieklājīgs zēns, kuram vienmēr bijis smaids uz sejas un daudz draugu.

Pašlaik notiek lietas izskatīšana tiesā. Tajā zēna māte norāda, ka nebija priecīga par atstāto nekārtību pēc ballītes, taču puisis labi uzņēmis sarunu ar mammu un abi vienojās visu sakārtot un salabot. Tāpat Lūka nav uzvedies neierasti vai runājis par kādām citām problēmām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas