VIDEO: Iļģuciema iedzīvotāji pieredz vēl neredzētu ainu

tautaruna.lv 22.oktobris 2019, 15:34
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Vel neredzētu ainu brīvdienās nācies vērot Iļģuciemā mītošajiem. Sestdienas pēcpusdienā kādā daudzstāvu mājā, vārda tiešā nozīmē ielidoja vieglā automašīna “Honda”, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Kāds “Honda” spēkrata šoferis brīvdienās šaurajā pagalmā sarīkoja paraugdemonstrējumus vietējiem iedzīvotājiem, ka braukt šajā vietā var gan ātrāk, gan arī mašīnu var novietot citādāk, nekā tas pieņemts.

“Ieskrējies riktīgi, gandrīz vai 100 kilometri stundā. Trāpījis pa to pīlādzi. Izskatās gandrīz neiespējami,” stāsta vietējais iedzīvotājs Māris.

Pēc uztriekšanās šķērslim “Honda” braucamrīks uzlidoja gaisā, apgāzās uz sāna un apstājās tikai pēc atduršanās mājas sienā. Pirmā stāva iedzīvotāji, kuriem pie logiem negaidīti parādījās automašīnas jumts, šo dienu noteikti atcerēsies ilgi.

Pirmā stāva iedzīvotāja Rita stāsta: “Bija liels troksnis. Gribēju iemigt, un tieši tajā mirklī viss notika. Es nesaprotu, kā tas varēja notikt.”

Pēc iespaidīgās avārijas “Honda” vadītājs paša spēkiem varēja izkāpt no sasistās automašīnas. Kad pie mājas piebrauca policisti, viņus sagaidīja tikai šokētie nama iedzīvotāji. Šoferis no notikuma vietas aizbēdzis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas