Liepājnieki šokēti, cik nežēlīgi kāds izrīkojies ar pie nama mītošiem kaķiem

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 11:52
 
Jānis Vecbrālis/F64 Photo Agency
Krimināli notikumi risinājušies Liepājā, kur pirms divām nedēļām pie kāda nama Siļķu ielā atrasti trīs beigti kaķi. Iedzīvotāji par notikušo joprojām ir šokā, taču policijai par to nav ziņojuši, jo baidās, ka šāds viņu solis situāciju varētu tikai pasliktināt, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".
"Klāt nebiju, tādēļ nevaru apgalvot, ka tieši mūsu mājas iedzīvotājs ir pastrādājis šo nežēlīgo noziegumu pret kaķiem, taču aizdomas krīt uz viņu, jo vīrietis jau iepriekš publiski izteicies, ka jāpieliek punkts sētas kaķu kolonijai. Šādi draudi no viņa mutes izskanējuši vairākkārt, un tagad laikam tie ir pārvērtušies darbos.

Nogalināti trīs kaķi, vienu no viņiem atrada ar pārsistu galvu, iespējams, sists ar akmeni, bet pārējie beigti gulēja turpat netālu," stāsta kāda sieviete.

Par notikušo neviens no mājas iedzīvotājiem policijai nav ziņojis, jo neesot ne īstu pierādījumu, ne arī kādam pietiekot drosmes par to informēt.

"Būtībā, ja kaut kas mētājas pie mājas, tad agresīvais vīrietis vaino kaķu kopēju. Iespējamais varmāka pat ceriņus zem mana loga ar rokām izrāva, jo tur patika pulcēties kaķiem."

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš laikrakstam apstiprināja, ka iesniegums par šādu iespējamo vardarbību neesot saņemts, tomēr viņš norāda, ka arī šajā gadījumā policijā ir jāvēršas!

Informācija no portāla liepājniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:10

Jaunākās diskusijas