VIDEO: Dzīvoklī Ķengaragā izskan šāvieni; policijai nākas ielauzties caur balkonu

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 14:22
 
Vladislavs Proškins/F64
Trešdien dienas otrajā pusē Ķengaraga iedzīvotāji vienā no Maskavas ielas pagalmiem gar saviem logiem manījuši speciālo uzdevuma bataljona kaujiniekus, pa teritoriju skraidot bruņuvestēs ar vairogiem un automātiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Trešdien Ķengaraga iedzīvotāju uzmanības centrā nokļuva daudzstāvu māja Maskavas ielā 260. Ap pusdienlaiku pie ēkas piebrauca Valsts policijas patruļekipāža, taču mirklī vēlāk atsteidzās likumsargu speciālo uzdevuma bataljona vīri.

Bruņoti ar šaujamieročiem un speciālu ekipējumu, policisti iegāja vienā no mājas kāpņutelpām.

Vēlāk noskaidrojās, ka iemesls trauksmei bija visai nopietns, jo kāda iedzīvotāja vienā no kaimiņu dzīvokļiem sadzirdēja aizdomīgu kliegšanu un vēlāk troksni, līdzīgu šāvienam no ieroča.

“Šāviens dzīvoklī, neviens nesaprata, no kurienes un kas tas bija. Visi izskrēja ārā, visi bija šokā. Izsauca policiju, atbrauca trīs mašīnas, specvienība, pēc tam ugunsdzēsēji ar kāpnēm,” stāsta vietējais iedzīvotājs Vladimirs.

Likumsargi nama piektajā stāvā atdūrās pret slēgtām durvīm, uz zvaniem un klauvējieniem neviens neatbildēja. Ņemot vērā atgadījuma nopietnību un izvērtējot drošības riskus arī pašiem policistiem, speciālo uzdevumu bataljona kaujinieki nolēma dzīvoklī ielauzties caur balkonu, tāpēc talkā pieaicināja ugunsdzēsējus. Par laimi, situācija atrisinājās bez asinsizliešanas. Iekļūstot telpās, policisti vienā no istabām uzgāja vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā. Turpat netālu tika atrasta pistole, ar kuru, visticamāk bija veikts šāviens.

Pēc neoficiālas versijas, ir zināms, kā iemītnieku starpā izcelies kāds sadzīvisks konflikts un viens no tracī iesaistītiem izdomājis nobiedēt savu oponentu ar troksni un raidījis šāvienu ar gāzes pistoli griestos, radot paniku arī blakus esošajos dzīvokļos. Par izdarīto pistoles īpašniekam likumsargi uzrakstījuši administratīvā pārkāpuma protokolu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas