VIDEO: Absurds! Rīgā policija nepasaka mātei, ka viņas dēls ir reanimācijā

tautaruna.lv 18.oktobris 2019, 13:20
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirmdien, 14. oktobrī, Rīgā, Gramzdas ielā, notriekts jauns puisis. Taču par to, ka viņš atrodas slimnīcā, ģimene uzzināja tikai nākamajā dienā, vēstīja raidījums "Bez tabu".
Par to, ka 18 gadus vecais puisis vārdā Ņikita atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā kritiskā stāvoklī, viņa mamma Jekaterina uzzināja tikai otrdien, dienas otrajā pusē, kaut gan smagais negadījums Gramzdas ielā notika pirmdienas vakarā.

Sieviete apgalvo, ka visu šo laiku, proti, 16 stundas, atbildīgie dienesti pat nebija mēģinājuši paziņot radiniekiem par notikušo, un Ņikitas tuvākie cilvēki dzīvoja neziņā, bezcerīgi meklējot puisi.

Pēc tam, kad puisis naktī neatgriezās mājās, māte Jekaterina sāka izmisīgi meklēt savu dēlu, zvanīja uz mobilo telefonu, taču Nikita neatbildēja. Tad Jekaterina nolēma sociālajos tīklos uzrakstīt dēla draugiem, bet arī viņi bija neziņā. Sievietei sakās panika.

“Mēs ar jaunāko dēlu un vīru sākam meklēt, vaicāt, kurš ko redzēja, vai zina kādus draugus. Es pa to laiku biju darbā. Plkst. 16.00 man piezvanīja jaunākais dēls un saka, ka pie mums ir policija, Ņikita slimnīcā smagā stāvoklī, viņu notrieca mašīna,” saka Jekaterina.

Saņemot šokējošās ziņas, Jekaterina atprasījās no darba un steidzās mājup, lai aprunātos ar izmeklētājiem un uzzinātu par incidentu kaut ko vairāk. Taču, neskatoties uz lūgumu piecas minūtes uzgaidīt kundzi pie mājam, policisti aizbrauca.

“Es atnācu, neviena vairs nebija. Bija atstāts mobilā tālruņa numurs, es uzreiz sāku zvanīt, bet neviens necēla klausuli. Es sapratu, ka darba diena viņiem jau beigusies. Es pat nezinu, viņam vienmēr visi dokumenti ir līdzi. Viņam tāds ieradums, ka viņš visu laiku līdzi nēsā visus dokumentus. Viņam gan ”baltās” tiesības, gan ID karte, viss ir līdzi. Esmu šokā, kāpēc ar mani nesazinājās. Mums ir tādas datubāzes. Visus varam atrast, kad vajag. Es skatījos slimības vēsturē, policija atbrauca uz notikuma vietu, arī no reanimācijas viņi ziņojuši divas reizes. Ziņoja plkst. 23.30, kad viņš nonāca slimnīcā un ziņoja plkst. 15.15,” norāda cietušā puiša māte.

Cietušā radinieki un likumsargi meklē šī negadījuma aculieciniekus. Policija šobrīd no komentāriem izvairās, publiski pieejama tikai vispārēja informācija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas