Greizsirdīga dāma sadur savu sāncensi; tiesā dod solījumu

tautaruna.lv 13.oktobris 2019, 16:30
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Šonedēļ tiesas priekšā stājusies kāda sieviete, kura, greizsirdības vadīta, sadūrusi savu sāncensi, raksta portāls "liepājniekiem.lv".

Noziedzīgais nodarījums pastrādāts šā gada pavasarī. Toreiz Valsts policija vēstīja: 19. aprīlī pulksten 19.50 saņemta informācija, ka Liepājā, Grīzupes ielā, miesas bojājumi nodarīti 1989. gadā dzimušai sievietei. Konstatēts, ka savstarpēja konflikta laikā sieviete guvusi durtu brūci mugurā. Notikuma vietā policijas darbinieki par sievietes saduršanu aizturējuši 1974. gadā dzimušu kundzi.

Lietu Kurzemes rajona tiesa Liepājā izskatīja un spriedumu pasludināja 8. oktobrī.

Apsūdzētā tiesā savu vainu atzina pilnībā, tāpēc lietu skatīja bez pierādījumu pārbaudes, proti, nešķetinot, kā un kāpēc ar nazi uzbruka sievietei. Taču tiesā dāma sacīja, ka viņa sāncensi jau iepriekš brīdinājusi netuvoties viņas tolaik vēl faktiskajam vīram.

Sieviete arī sacīja, ka dažas dienas pēc notikušā viņa vīru vedusi uz slimnīcu pie acu ārsta un cietusī viņas dzīvesbiedram "skriešus skrēja klāt". "Ne gāja, bet skrēja. Tātad nemaz tik slima nebija."

Sāncenses dēļ dzīvesbiedrs vainīgo maija sākumā esot smagi piekāvis, bet neraugoties uz to vasarā abi salaulājušies.

"Apsolu, ka nekas tāds manā dzīvē vairs neatkārtosies nekad," norāda vainīgā.

Tiesa viņai piesprieda nosacītu brīvības atņemšanu uz diviem gadiem ar probācijas uzraudzību uz gadu, proti, sodu neizpildīs, ja vien divu gadu ilgajā pārbaudes laikā sieviete neizdarīs kādu citu noziedzīgu nodarījumu un pildīs visus Probācijas dienesta noteiktos pienākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas