VIDEO: Bolderājā vīrietis ielaužas dzīvoklī pie mazas meitenes

tautaruna.lv 3.oktobris 2019, 17:20
 
F64
Bolderājā kāds vīrietis iekļuvis svešā dzīvoklī un pamatīgi pārbiedējis 10 gadus vecu meiteni, kura tobrīd viena pati atradusies mājās, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Darba dienas pēcpusdienā Kurzemes pārvaldes kārtības sargi saņēmuši ziņu, kas likusi rīkoties nekavējoties.

Policistus tik tikko bija sazvanījusi kāda pārbiedēta māte, kura atklājusi, ka viņas mājoklī Bolderājā ir iekļuvis nepazīstams vīrietis, kurš pārbiedējis tur esošo 10 gadus veco meitu.

Izdzirdot zvanu pie durvīm, meitene bija nodomājusi, ka mājās atgriežas māte un atslēgusi durvis, bet nelūgtais viesis, it kā nekas nebūtu noticis, bija ienācis svešajā dzīvoklī un sācis staigāt pa istabām. Sieviete tobrīd jau traukusies uz savu mājvietu, taču viņai nebija skaidrs ne atnācēja motīvs, ne turpmākie plāni.

Pēc mirkļa notikuma vietā ieradās policija un sastapa vīrieti. Kā noskaidrots, viņš kājās bija uzvilcis apavus, kurus nozadzis turpat dzīvoklī, tāpat vīrietis nozadzis trīs mugursomas un meitenes telefonu.

Kā izrādās, aizturētais ir viesstrādnieks no Ukrainas, kurš savu rīcību skaidro vienkārši ar krietni vien pār mēru izdzerto alkoholu, kura dēļ viņš zaudējis saikni ar realitāti.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas