VIDEO: Jelgavā autovadītājs uz ceļa uzvedas neadekvāti

tautaruna.lv 3.oktobris 2019, 7:00
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds “Audi” šoferis Jelgavā, šķiet, pilnībā zaudēja savaldību pēc tam, kad automašīnas “Kia” vadītājs viņam uz ceļa parādīja rupju žestu, vēstīja raidījums"Degpunktā".
Pirmdien Daigai un viņas vīram nācās saskarties ar biedējošu situāciju Jelgavā. Miera ielā, netālu no pārtikas veikala “Oāze”, kāds “Audi A6” markas automašīnas vadītājs sācis pāri vajāt pēc tam, kad spēkrati neprata sadalīt ceļu.

Sieviete stāsta, ka konflikts ar otru šoferi sākās brīdī, kad abas automašīnas centās vienlaikus izbraukt apļveida krustojumu.

Nepārprotami bija skaidrs, ka “Audi” vadītājs aicina “Kia” šoferi, tā teikt, agresīvi skaidroties turpat - ceļa malā. Precētais pāris šādam risinājumam nepiekrita un turpināja ceļu. Tas otru vadītāju neiepriecināja.

“Viņš pamanīja, ka negrasāmies apstāties, un ļoti brutāli aizšķērsoja ceļu. Nostājās mums tieši priekšā. Viņš apstājās un sāka kāpt ārā no automašīnas, lai dotos mūsu virzienā pie šofera un sāktu fiziski izrēķināties,” stāsta Daiga, kura meklē negadījuma aculieciniekus.

Jau atkal neviens no “Kia” automašīnā sēdošajiem negribēja kauties, tāpēc Daigas vīrs apbrauca šķērsli un turpināja ceļu. Nu jau laulātie sāka pamatīgi uztraukties. Izskatījās, ka “Audi” šoferis ir pamatīgi saniknots un gatavs uz visu.

“Viņš ielēca atpakaļ automašīnā un sekoja mums. Piebrauca priekšā un sāka bremzēt,” bilst Daiga.

Daiga un viņas vīrs izlēma bēgt. Tiesa, apgriešanās manevrs braukšanai pretējā virzienā neizdevās kā nākas, un “Kia” šoferis saminstinājās uz ceļa. “Audi” vadītājs tikmēr izmantoja izdevību un taranēja stāvošo spēkratu.

Abi, nu jau sasisto automašīnu, stūrētāji izkāpa no vadītāju sēdvietām. “Audi” vadītājs sāka grūstīties, bet līdz dūru cīņai strīds tomēr nenonāca. Ieradās policija un pieņēma iesaistīto paskaidrojumus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas