VIDEO: Aculiecinieks Mežciemā pamana dīvainu automašīnu; izsauc policiju

tautaruna.lv 2.oktobris 2019, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Mežciemā kāds aculiecinieks izsauca policiju, kad uz ceļa braucamās daļas pamanīja dīvainu auto. Policijas izsaucējs norādījis, ka turpina sekot aizdomīgajam automobilim un izteicis aizdomas, ka šoferis ir piedzēries, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Gandrīz vienlaikus Mežciemā ieradušās divas policijas ekipāžas, kuras, uzklausot izsaucēja norādes, drīz vien sastapušās ar meklēto auto.

Uz policijas aicinājumu apstāties automašīnas vadītājs nereaģēja. Kā norāda policija, autovadītājs izraisījis vairākkārtējas avārijas situācijas un šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas, kā rezultātā situācija izvērtās bīstama.

Transportlīdzekļa aizturēšanā tika iesaistītas vairākas ekipāžas. Rīgas pašvaldības policistiem uz Biķernieku ielas izdevās apdzīt bēgošo automašīnas vadītāju un nobloķēt ceļu. Pēcāk “Opel” vadītāju aizturēja Valsts policija.

Transportlīdzeklī atradās vēl divas personas - sieviete un vīrietis. Visas trīs personas bija stiprā alkohola reibumā. Uz notikuma vietu tika izsaukta ceļu policija, automašīnas vadītājs tika nogādāts ārstniecības iestādē, kur viņam tika veikta alkohola ekspertīze. Šoferim tika konstatēts vairāk nekā divu promiļu reibums.

Snauda ar degunu zālienā, auto policijas stāvlaukumā, tiesību liegums uz vairākiem gadiem, dažas dienas aiz restēm un četriem cipariem rakstāma soda nauda - tā ir tikai daļa no policistu piešķirtajiem “labumiem” par šo nelielu skrējienu pa galvaspilsētas ielām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas