Dreiliņos atrod jaunas sievietes līķi; aculiecinieki stāsta dīvainas lietas

tautaruna.lv 11.septembris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Rīgā, Dzilnas ielā 24, kāda nama iekšpagalmā – bedrē – gulējusi kāda gados jauna sieviete, vēsta raidījums "Degpunktā".

Viņa atradusies bezsamaņā, un likumsargiem šķitis, ka cietušajai nav pulsa. Pēc mirkļa pie mājas parādījusies arī ātras palīdzības brigāde, taču mediķi bijuši bezspēcīgi, un nācies konstatēt sievietes nāvi.

Viss liecinājis, ka sieviete mirusi pēc kritiena no augstuma, proti, izlecot no ēkas piektā stāva.

Policisti devušies uz viņas dzīvokli, lai noskaidrotu, vai noticis nelaimes gadījums, vai - tomēr noziegums. Vēlāk kartības sargi atraduši sievietes pirmsnāves vēstuli.

“Policisti pateica, vai viņai bija 24 gadi, vai 28. Viņi vēl man rādīja fotogrāfiju, vai es pazīstu. Es teicu, redzējusi esmu, bet nepazīstu,” norāda vietējā iedzīvotāja.

Taču citi apkārtējie, tostarp tie, kas mēģinājuši sniegt cietušajai pirmo palīdzību, ir pārliecināti, ka situācija nemaz nav tik viennozīmīga, kā sākotnēji var šķist.

“Viņa gulēja uz labā sāna, kas jau man likās dīvaini. Viņai rokās bija medicīniskie cimdi, baltā krāsā, uzvilkti. Un es pienācu tieši tad, kad atbrauca pašvaldības policija. Kad atbrauca ātrā palīdzība, viņi teica, ka tas izskatās pēc vardarbīgas nāves, tāpēc, ka, pirmkārt, viņa guļ uz sāna, kas jau ir diezgan interesanti, jo cilvēks krītot nevar uz sāna piezemēties - tā loģiski domājot. Un tas, ka viņai ķermenis bija pilnībā normāls, viņai nebija ne asinis pa muti, ne kaut kas uzsists. Tur vairāk izskatās, ka viņa - vai nu bijusi sazāļota, vai arī nožņaugta un izmesta ārā,” stāsta cits aculiecinieks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas