Skaudrs skats Zolitūdē: uz ielas guļ jauna vīrieša līķis

tautaruna.lv 10.septembris 2019, 17:20
 
Sanita Ceirule/F64
Nedēļas nogalē Zolitūdē dzīvojošie rīdzinieki kļuva par aculieciniekiem baisam skatam - uz ceļa gulēja jauna vīrieša līķis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Svētdienas rītā kāda sieviete sociālajos tīklos ziņojusi par baisu atgadījumu Zolitūdē, Aleksandra Bieziņa ielā. Kundze pastaigas laikā ieraudzījusi uz asfalta nekustīgi gulošu vīrieti. Apkārt līķim jau rosījušies aculiecinieku izsauktie likumsargi.

“Rīts nav labs. Stāvvietā, kas ir pie ”Fēnikss” laimētavas, pie slēgtā alkoholisko dzērienu veikala, strādā kriminālpolicija. Mirušā cilvēka ķermeņi iekrāva katafalkā. Fotogrāfijas nebūs,” rakstīja aculieciniece.

Šausminošā aina pavērusies arī pārējiem tuvumā esošās daudzdzīvokļu mājas iemītniekiem. Daži caur puspavērtiem aizkariem vērojuši notiekošo, un viens no tiem bijis Andrejs. “Jauns cilvēks, pa pusei apģērbts, melna bārda, melni mati.”

Pēc sākotnējas informācijas - aptuveni 25 gadus vecais vīrietis miris no narkotiku pārdozēšanas. Policijas izmeklētāji veikuši mirušā apskati un apģērbu pārbaudes laikā, vienā no bikšu kabatām uzgājuši iepakojumu ar baltu pulveri, kas, iespējams, ir amfetamīns.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:26

Jaunākās diskusijas