Policistus šokē redzētais pie Brīvības pieminekļa

tautaruna.lv 22.augusts 2019, 12:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Naktī uz trešdienu, 21. augustu, Brīvības pieminekļa pakājē aizturēta kāda sieviete, kura ar savu rīcību patiesi šokējusi policistus, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Īsi pirms pusnakts, kad pašā pilsētas centrā vēl ir diezgan daudz ļaužu, Brīvības pieminekļa patruļa ievērojusi šokējošu skatu, - kāda aptuveni 40 gadus veca sieviete pieminekļa pakājē, vietā, kur nolikti ziedi, nokārtojusi dabiskās vajadzības.

Kad pie sievietes piesteiguši policisti, viņa sākusi ar viņiem komunicēt angļu valodā, līdz ar to informācija nodota Rīgas pašvaldības policijas centra pārvaldes darbiniekiem, lai viņi varētu atbraukt un nodrošināt lietvedību angļu valodā.

Policisti ar sievieti veica ilgstošas pārrunas. Viņas sākotnējā versija bija tāda, ka viņa esot apzagta, līdz ar ko viņa ir apvainojusies uz šo valsti un tādēļ veikusi šīs darbības.

Sarunas laikā inspektori gan ievērojuši, ka sievietes uzvedība un arī sarunā sniegtās atbildes ir jocīgas, reizēm nesakrīt ar iepriekš teikto un brīžiem šķiet pat absurdas, tādēļ turpinājuši šķetināt patiesību, līdz pārdesmit minūtes vēlāk tomēr atklājies, ka sieviete policistiem melojusi, - viņa ir Latvijas pilsone un komunicē latviešu valodā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas