Nelaime Svētciemā: baisā ugunsgrēkā iet bojā 8 gadus veca meitene

tautaruna.lv 21.augusts 2019, 10:52
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirmdien, 19. augustā, traģisks ugunsgrēks Svētciemā laupījis dzīvību nepilngadīgai meitenei, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Meitene mājās bija viena, un, kad zem dzīvojamā sektora esošajā garāžā izcēlās liesmas, viņa palika iesprostota istabā un nosmaka dūmos.

Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu pilnā platībā deg divstāvu dzīvojamā ēka ar garāžu, kā arī blakus esošās automašīnas. Ņemot vērā, ka notikuma vietā bija spēcīgs vējš, liesmas izplatījušās strauji arī uz netālu esošo saimniecības ēku un arī uz citām blakus esošajām automašīnām.

Diemžēl šoreiz liktenīgu lomu nospēlējuši jau minētie vējainie laikapstākļi, kas traucējuši glābējiem efektīvi strādāt.

Ugunsdzēsējiem glābējiem neesot bijis iespējams iekļūt ēkā, lai to pārmeklētu. Pēc divu stundu intensīva darba liesmas izdevies ierobežot un lokalizēt. Tālāk, veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus ēkā, tika atrasts bojā gājis nepilngadīgs cilvēks. Īsi pirms plkst. 20.00 ugunsgrēks pilnībā likvidēts.

Pēc neoficiālas informācijas, mājas otrajā stāvā atrasta astoņus gadus veca meitenīte, kura nav varējusi no piedūmotajām telpām atrast izeju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas