Sieviete Bauskas pusē atrod vīrieša līķi

tautaruna.lv 21.augusts 2019, 18:31
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Pirmdien Bauskas pusē kāda sieviete šosejas malā atradusi vīrieša līķi. Vēlāk noskaidrojās, ka gājējs notriekts ar automašīnu, kuras šoferis pameta notikuma vietu un neizsauca ātro palīdzību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījums ziņo, ka joprojām nav skaidrs, vai cietušā dzīvību būtu bijis iespējams izglābt, jo viņš vismaz pusstundu gulēja ceļa malā ar smagām traumām.

Sieviete līķi atradusi īsi pirms plkst. 22.00 Ceraukstē, braucot pa autoceļu Rīga-Lietuvas robeža. Garāmbraucēja piestāja, ieslēdza avārijas signālu un gāja pārbaudīt vīrieša veselības stāvokli. Pulsa viņam nebija, un sieviete nobijusies zvanīja policijai. Ātrās palīdzības brigāde ieradās kopā ar policiju, bet 43 gadus vecais vīrietis vairs nebija glābjams.

“Bauskas novada iedzīvotājs, iespējams, no autoostas nokļuva līdz tuvākajai pieturai. Vajadzēja nokļūt līdz pieturai “Pienotava”, kas atrodas aptuveni sešu kilometru attālumā. Iespējams, vīrietis bija alkoholisko dzērienu ietekmē un, kļūdaini izkāpjot ātrāk, mēģināja nokļūt līdz vietai, kur viņam vajadzēja nokļūt. Dotajā brīdī nenoskaidrota transportlīdzekļa vadītājs, tas varētu būt “Renault Master”, notrieca minēto vīrieti un atstāja notikuma vietu,” skaidro policijas pārstāvis.

Pēc līķa tuvākas apskates ekspertiem nāves cēlonis kļuva skaidrs. Automašīnas šoferis, braucot ar vismaz 90 kilometriem stundā, vīrieti aizķēra ar spoguli, kas izraisīja smagu galvas traumu.

Policija aicina atsaukties jebkuru, kurš varētu palīdzēt noskaidrot precīzus avārijas apstākļus. Ar policistiem Bauskā var sazināties, zvanot pa tālruni 63004200, 63004202 vai 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas