Aculieciniece apgalvo, ka svētkos Aglonā, iespējams, apkrāpti vairāki cilvēki

tautaruna.lv 19.augusts 2019, 9:39
 
Pixabay
Inese, kura arī aizvadītajā nedēļā devās uz Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkiem Aglonā, norāda, ka vairāki cilvēki varētu būt nekaunīgi apkrāpti.

"Galvenās mises laikā pa cilvēku pūli knapi uz priekšu gāja un vāca ziedojumus zemāk video redzamie ""invalīdi". Bija arī meitene un šie divi puiši.

Iešana bija ļoti apgrūtinoša, kājiņas tika liktas uz iekšu un klumburēja uz kāju ārmalām.

Skats varen žēlsirdīgs. Žēl ka neiedomājos jau mises laikā nofilmēt, būtu ar ko salīdzināt. Tad nu visiem ziedotājiem varu paziņot priecīgu vēsti. Jūsu lūgšanas un saziedotā naudiņa ir darījusi brīnumus, viņi ir tapuši dziedināti un uzspēja arī autobusu uz Rīgu. Tie kas bija galvenajā misē noteikti viņus atpazīs," norāda Inese.

Jau vēstījām, ka citviet Latvijā cilvēkus aicina būt uzmanīgiem, ziedojot naudu cilvēkiem, kuri apgalvo, ka viņiem ir veselības problēmas.

Ziņots, ka Aglonā Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos piedalījās tūkstošiem cilvēku, viņu vidū arī valsts augstākās amatpersonas. Trešdien Aglonā Tautas Krustaceļu apmeklējuši aptuveni 25 000 cilvēku

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas