No bāra Zolitūdē gaiša dienas laikā iznes mirušo; zināms, kas noticis

tautaruna.lv 14.augusts 2019, 11:17
 
Ekrānšāviņš no video
Satraucoši notikumi pirmdienas pēcpusdienā risinājušies kādā bārā Zolitūdē. Kāds aptuveni 50 gadus vecs apmeklētājs kādu brīdi pakavējās pie kafejnīcas galdiņiem un tad izdarīja ko šausminošu, informē raidījums "Degpunktā".

Kā liecina raidījuma sniegtā informācija, tad bāra apmeklētājs ieradies pie galdiņa, tad izvilcis šaujamieroci un padarījis sev galu.

Neilgi pēc notikušā traģēdijas vietā ieradās policija un ātrās palīdzības brigāde, kas ilgstoši dežurēja pie kafejnīcas durvīm. Informācijas par notikušo trūka, un apkārtējie sāka cits citu izprašņāt.

Pēc pāris stundām ieradās apbedīšanas biroja darbinieki un iznesa svešinieka mirstīgās atliekas. Likumsargi stāsta, ka, aptaujājot kafejnīcas darbinieces, noskaidrojās, ka vīrietim patiešām neviens nav uzbrucis un arī aizdomās turamo par slepkavību pagaidām nav. Nozīmētajās ekspertīzēs tiks noskaidrota arī izmantotā šaujamieroča marka, modelis un marķējums.

Policijas rīcībā esošā informācija neliecina par to, ka būtu noticis noziedzīgs nodarījums, taču, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, kā šādos gadījumos ierasts, ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas, tātad par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību, vēsta "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas