Kas atgadījies? Liepājā likumsargu klātbūtnē nomirst vīrietis

tautaruna.lv 14.augusts 2019, 11:00
 
AFP/ SCANPIX/LETA
11.augustā neilgi pirms pusnakts Liepājā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos miris vīrietis, kurš pirms tam sabojājis vairākus auto, vēsta portāls "liepājniekiem.lv"
"Svētdien ap pulksten 23.35 policijā saņemta informācija, ka Liepājā, Oskara Kalpaka un Siļķu ielā, sabojātas divas automašīnas. Noskaidrots, ka 1973. gadā dzimis vīrietis pagaidām nezināmu mērķu vadīts ar galvu izsitis stiklu automašīnai "Nissan", kura atradās Liepājā, Siļķu ielā, bet Oskara Kalpaka ielā viņš izgājis uz ceļa braucamās daļas priekšā automašīnai "Opel". Transportlīdzekļa vadītāja ar skaņas signālu norādījusi, ka vīrietis traucē kustību. Taču viņš uzkāpis uz automašīnas motora pārsega un sācis sist vējstiklu," portālu informēja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, vīrietis izrādījis agresiju un pretojies policijas darbinieku likumīgām prasībām. Lai savaldītu vīrieti, novērstu pretošanos un aizturētu personu, Valsts policijas darbinieki pielietoja cīņas paņēmienu, kā rezultātā vīrietis tika piespiests pie zemes un viņam uzlikti roku dzelži. "Ņemot vērā to, ka vīrietis bija ar acīmredzamām traumām, ko guvis automašīnu bojāšanas rezultātā, tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD). Pēc neilga laika likumsargi pamanīja, ka vīrietis ir zaudējis samaņu. Valsts policijas darbinieki atkārtoti zvanīja NMPD un uzsāka sirds masāžu. Pēcāk arī NMPD centieni glābt vīrieša dzīvību bija nesekmīgi," norāda M. Šeršņova.

Vīrieša nāves iemesls tiks skaidrots ekspertīzē. Par notikušo sākts kriminālprocess, teikts "liepājniekiem.lv".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas