Māte nogalina savas meitas, jo viņas "traucējušas" sievietes dzimumdzīvei

tautaruna.lv 1.augusts 2019, 20:17
 
SWNS/SCANPIX/LETA
Māte notiesāta par divu savu meitu slepkavību Lielbritānijā. Iemesls - sieviete uzskatījusi, ka meitiņas "maisījušās pa ceļam" viņas dzimumdzīvei, vēsta "Mirror".

Lai arī sieviete noliedza, ka nogalinājusi trīs gadus veco Leksiju un 17 mēnešus veco Skārletu, tiesa lēma notiesāt māti par savu meitu slepkavību.

Tiesā tika atklāts, ka sieviete aktīvi izmantojusi iepazīšanās aplikācijas un apstiprinājusi 41 uzaicinājumu "draudzēties" dienu pēc trīsgadīgās meitiņas nāves. Tāpat prokurori norādīja, ka sieviete bijusi mierīga un neizrādījusi nekādas emocijas pēc jaunākā bērna nāves.

Māte pieķerta vairākās nepiedodamās darbībām. Piemēram, kad Leksija nonāca slimnīcā ar elpceļu infekciju, sieviete iestādes tualetēs uzņēma kailfoto un piedāvāja seksu par naudu vīriešiem, ar kuriem iepazinās internetā.

23 gadus vecā sieviete nosmacēja trīsgadīgo meitiņu un tikai pāris dienas pēc meitenes bērēm līdzīgi nogalināja arī jaunāko meitiņu. Ekspertīze apliecinājusi, ka bērnu nāvi nav izraisījušas veselības problēmas un meitiņas ir noslepkavotas.

Pat bērnu bērēs sieviete nevarēja rimties - viņa smējās un sazvanījās ar vīriešiem.

Izmeklēšana secināja, ka sieviete aizvien mazāk uztraucās par bērnu labklājību, nespējot rūpes savienot ar savu izklaidīgo dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas