Avārija Liepājas pusē: zīdainis rāpo pa šoseju, māte guļ asinīs

tautaruna.lv 30.jūlijs 2019, 13:42
 
Aivars Ķesteris/F64
26.jūlija rītā ap pulksten 6.30 šausminoša avārija notikusi Nīcas pagastā, kurā, apgāžoties un ielidojot grāvī automašīnai "Opel Astra", smagas traumas guva gan tās vadītājs, gan divi pasažieri – sieviete un nepilnu gadu veca meitenīte, vēsta portāls "liepajniekiem.lv".
"Kopā ar saviem kolēģiem piektdienas rītā braucām uz Viļņu kārtot biznesa darīšanas, manuprāt, tas bija aptuveni 36 kilometrus no Liepājas, kad, rāpojam pa šosejas vidu, ievērojām pavisam mazu bērniņu, bet turpat blakus vairāk ceļa malā gulēja sieviete bez redzamām dzīvības pazīmēm," pastāsta šausminošo notikumu aculiecinieks Viktors Mozgiris.


"Labi, ka braucām lēni pretējā gadījumā pat nebūtu ievērojuši mazuli, rāpojam pa ceļu, kas zina, kā tad viss būtu beidzies. Apstājāmies, un nekavējoties zvanīju gan policijai, gan ātrajiem. Tā kā nekur apkārt nebija redzams neviens transportlīdzeklis, pirmā doma bija, ka kāds pārgalvīgs un bezatbildīgs autovadītājs notriecis sievieti ar bērnu un aizlaidies," turpina V.Mozgiris, piebilstot, ka sākotnēji viņš padomājis, ka sieviete gājusi bojā, taču pēcāk esot parādījušās pazīmes - viņa mazliet pakustējusies.

Ar to jau tā šausminošais piedzīvojums nebeidzās: "Pēc kāda brīža no krūmiem viscaur asinīs parādījās vīrietis, un tur tālāk pāri grāvim ieraudzījām arī uz jumta apgāzušos automašīnu. Jautājām vīrietim: "Vai tā ir jūsu sieva un bērns. Vai tā ir jūsu automašīna?" Viņš visu noliedza, taču uzreiz varēja redzēt, ka viņš nav tikai šoka stāvoklī, bet arī reibumā," sacīja V. Mozgiris.

Visas personas pēc negadījuma nogādātas Liepājas Reģionālajā slimnīcā. Vissmagākā stāvoklī pašreiz ir 1994.gadā dzimusi sieviete, kura atrodas reanimācijā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas