Ko kaimiņi stāsta par advokāta Ulda Bērziņa slepkavību?

tautaruna.lv 23.jūlijs 2019, 10:42
 
F64
Mārupē sestdien tika nogalināts advokāts un bijušais tiesnesis Uldis Bērziņš. Raidījums "Degpunktā" atklāj vairāk informācijas par notikušo.

Kad savās mājās Mārupē atgriezās advokāts Uldis Bērziņš ar kundzi, viņus sagaidīja nelūgti viesi, - telpās bija ielauzušies laupītāji maskās.

Uzbrucēji bija sasējuši saimnieka 79 gadus veco māti. Cietušo sievieti pirmā pamanīja Ulda Bērziņa dzīvesbiedre. Skaļie kliedzieni lika ģimenes galvai steigties saviem tuvajiem palīgā.

“Lai izvairītos no aizturēšanas un bēgtu projām, viņi izmantoja šaujamieročus, raidīja vairākus šāvienus cietušo virzienā. Un 1972. gadā dzimušais vīrietis tika ievainots. Viņš nekavējoties tika nogādāts medicīniskās palīdzības sniegšanai, bet diemžēl vīrietis mira,” par notikušo stāsta Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Māju masīvā, kur mīt Bērziņu ģimene, kaimiņi atrodas salīdzinoši tuvu, tomēr informācija par notikušo apkārtējo rīcībā ir visai skopa. Lai arī šāvieni bijuši vairāki, kaimiņi stāsta, ka tos nav dzirdējuši. Tikai pēc brīža sētā parādījušās trīs ātrās palīdzības mašīnas un kriminālpolicija.

“Mana māsa bija šeit, viņa to redzēja. Nekādi šāvēji, nekāda šaušana te nebija. Bija klusums,” stāsta kāda vietējā iedzīvotāja.

Savukārt vēl kāda Mārupes iedzīvotāja pauda: “Bija tā, ka es dzirdēju…, kaut kādi bļāvieni tur bija no tās puses. Bet vakar vai aizvakar - neteikšu.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas