Dēls mātei Karostā pasūdzas, ka dzīvē neklājas labi; drīz viņu atrod mirušu

tautaruna.lv 17.jūlijs 2019, 11:43
 
pixabay.com
2018.gadā krimināli notikumi risinājušies Karostā. Māte savu trīsdesmitgadīgo dēlu Maksimu pēdējoreiz dzīvu sastop pie veikala Karostā. Dēls sarunas laikā pasūdzējās, ka dzīvē neklājas labi, un drīz vien viņu atrada mirušu, vēsta portāls "liepājniekiem.lv"

Par pērn pastrādāto slepkavību Kurzemes rajona tiesas priekšā vakar stājās Sergejs Jekimovs ar iesauku Anakonda.

Apsūdzības izklāstā teikts, ka 64 gadus vecais Sergejs Jekimovs pagājušogad laika posmā no 11. maija vēla vakara līdz 12. maija pēcpusdienai izmeklēšanā precīzi nenoskaidrotā laikā kādā dzīvoklī Pāvilostas ielā vairāk nekā desmit reizes ar nazi iedūris Maksimam, ar kuru kopīgi lietots alkohols. Divi dūrieni krūškurvī bijuši dzīvībai bīstami, un vīrietis no gūtajām traumām miris. Sergejs gan savu vainu slepkavībā noliedz.

Nogalinātā vīrieša māte vakar tiesā klāstīja, ka par dēla slepkavību neko sīkāk nezinot, vien tik, cik lietas metariālos rakstīts. Pēdējo reizi dzīvu Maksimu viņa sastapusi pie veikala Karostā dienu pirms slepkavības. Dēls sacījis, ka "dzīvē neiet labi".

Tikmēr Maksima meitas māte neslēpa, ka Maksima dzīvesveids "bijis briesmīgs". Vīrietis mēdzis veikalos zagt preces, arī viņai piedāvājis nočiepto kosmētiku.

Vakarā pirms slepkavības viņa pagalmā dzirdējusi Maksima strīdu ar tiesājamo un vēl vienu vīrieti. Sieviete sapratusi, ka abi vīrieši stipri iereibušo Maksimu bija sūtījuši uz veikalu, bet pa ceļam viņš pazaudējis naudu.

Tiesa vakar uzklausīja arī vienu no lieciniekiem, kuram kāds paziņa teicis, ka Maksimu, visticamāk, sadūris Sergejs ar iesauku Anakonda.Uz nākamo tiesas sēdi, kas plānota 22. jūlijā, vairākus lieciniekus vedīs piespiedu kārtā, norāda portāls "liepājniekiem.lv".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas