"Viņa vienmēr gribēja, lai cilvēki būtu laimīgi"; Īrijā iet bojā jauna latviete

tautaruna.lv 11.jūlijs 2019, 17:51
 
Ekrānuzņēmums/irishmirror.ie
Jauna medmāsa gājusi bojā autoavārijā, braucot mājās pēc nakts maiņas bērnu slimnīcā Īrijā. Atsaucoties uz "Irish Mirror", portāls baltic-ireland.ie ziņo, ka bojā gājusi 24 gadus vecā latviete Madara (Maddie) Sulaine.

Sieviete gāja bojā svētdienas rītā divi auto sadursmē netālu no Portalingtonas pilsētas. Notiek izmeklēšana par traģiskās avārijas apstākļiem un pagaidām nav skaidrs, kāpēc tā notika, bet Gardas pārstāvis pastāstīja, ka svētdien pulksten 8:20 Madaras automašīna sadūrās ar citu auto. Četri cilvēki no otra transporta līdzekļa tika nogādāti slimnīcā un tiek ziņots, ka viņu traumas nav dzīvībai bīstamas.

Madara no Latvijas pārcēlās uz Īriju jau pirms 14 gadiem. Viņa strādāja bērnu slimnīcā.

Bojā gājušās Madaras draudzene sacīja Irish Mirror: “Viņa bija ārkārtīgi gādīga meitene un vienmēr gribēja, lai cilvēki būtu laimīgi. Nesen viņa absolvēja koledžu un jau gadu strādāja ar mazuļiem bērnu slimnīcā. Šīs dažas dienas ir bijušas ļoti grūtas. Viņas draugs ir satriekts, kā jau saprotams, viņi bija kopā piecus gadus. Dzīve patiešām ir netaisnīga, tas viss nešķiet reāli.”

Latvijas vēstniecības Īrijā trešā sekretāre Kristīne Vītola portālam baltic-ireland.ie pastāstīja, ka konsulārā nodaļa ir informēta par minēto traģisko gadījumu un ir saziņā ar Madaras ģimeni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas