Zināms uzbrucējs, kurš Īrijā nogalināja trīs bērnu mammu no Latvijas

tautaruna.lv 28.jūnijs 2019, 19:01
 
Facebook/Baltic-Ireland
Jau ziņots, ka trešdien no rīta Dublinā zvērīgi nogalināta 34 gadus veca latviešu sieviete, trīs bērnu māmiņa Skaidrīte Valdgeima, kas ar ģimeni dzīvoja Blesingtonā, Viklovas grāfistē Īrijā. Šodien ir publiskots uzbrucēja vārds. Arī slepkava ir no Latvijas, atsaucoties uz laikrakstu "The Irish Times" ziņo portāls "Baltic-Ireland".

Asiņainais incidents ir noticis Dublinas studentu kopmītnē “Binary Hub”, kas atrodas pilsētas centrā. Saņēmusi no uzbrucēja vairākus naža dūrienus, cietusī sieviete tika nogādāta slimnīcā un tur ārsti konstatējuši Skaidrītes nāvi. Izdarītajā noziegumā tiek vainots 22 gadus vecais Valerijs Leitons, kurš trešdien tika aizturēts netālu no nozieguma vietas.

“Šodien viņš stājās Dublinas rajona tiesas tiesneša priekšā. Tiesā Valerijs Leitons atteicās atbildēt uz jautājumiem, sēdēja kluss, ar tulka palīdzību noklausījās tiesneša sacīto un nesacīja ne vārda”, situāciju tiesas zālē apraksta "The Irish Times".

Valerijs Leitons uz izmeklēšanas laiku tiek paturēts apcietinājumā, taču tiesnesis ir piekritis Leitona advokāta lūgumam nozīmēt arestētajam medicīnisko palīdzību, tostarp psihiatrisko. Nākošā tiesas sēde notiks 5. jūlijā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas