Šokējoši: Hokejista sievas nogalināšanā tur aizdomās viņa dēlu

tautaruna.lv 30.jūnijs 2019, 16:52
 
EPA/Scanpix
Krievijā slavenā hokejista Maksima Sokolova sievas nežēlīgajā nogalināšanā aizdomās tiek turēts viņa jaunākais dēls, kļuvis zināms Ren TV.
Ekspertīzes rezultāti liecinot, ka māti un brāli sadūris 15 gadus vecs puisis.

Kā slepkavības motīvs tiek minēts greizsirdība uz jaunāko brāli, kas bija vecāku mīlulis.

Policijai vēl nāksies tikt skaidrībā ar notikušo, bet zināms, ka tuvākajā laikā puisim tiks izvirzītas apsūdzības un norīkota psihiatriskā ekspertīze. Sieviete nomira notikuma vietā, bet viņas dēls smagā stāvoklī atrodas slimnīcā. Policija gaida, kad zēna stāvoklis uzlabosies, lai varētu noskaidrot notikušā detaļas.

Tikmēr, kā raksta Krievijas mediji, sievas bērēs hokejists Sokolovs knapi spēja valdīt asaras un visu laiku pavadīja, stāvot pie zārka ar sveci rokās, savukārt 15 gadus vecais dēls bērēs stāvēja pēdējās rindās, rokās sveces viņam nebija, savukārt sejā esot bijis pat smīns.

Jāpiebilst, ka asiņainā drāma hokejista ģimenes atpūtas namā notika 13.jūnijā. Mājā tika atrasts ar nazi sagraizīts sievietes līķis un smagi ievainots puisis.

15 gadus vecais aizdomās turamais sākotnēji teicis, ka atradies savā istabā, mājas augšējā stāvā. Tad brālis esot sācis viņu žņaugt, un viņš aizskrējis pie kaimiņa. Atgriežoties mājās, puisis esot meties ar nazi virsū brāli, lai aizstāvētos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas