Jauni fakti par baiso slepkavību Kurzemes pusē

tautaruna.lv 26.jūnijs 2019, 14:03
 
Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency
Neilgi pēc Jāņiem policija informēja par traģiskiem notikumiem Kurzemes pusē, kur kādā lauku sētā vīrietis sašāvis dzīvesbiedri, bet pēc tam bisi pavērsis pret sevi un izdarījis pašnāvību. Laikraksts "Kurzemes vārds" atklāj sīkākas notikušā detaļas.

Kā vēsta laikraksts, tad vietējie ir šokā par notikušo, jo, redzot pāri, nevienam nav bijušas pat aizdomas, ka viņu starpā valda kādas nesaskaņas.

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova laikrakstam pastāstīja: "Traģiskais negadījums Aizputes pagastā notika svētdienas vakarā, izsaukumu uz notikuma vietu saņēmām pulksten 17.45. 1966.gadā dzimis vīrietis vispirms sašāva savu 1982.gadā dzimušo dzīvesbiedri un pēc tam izdarīja pašnāvību. Par notikušo uzsākts kriminālprocess." Savukārt Liepājas Reģionālās slimnīcas pārstāve Indra Grase informēja, ka sašautā sieviete tajā pašā dienā smagā stāvoklī esot nogādāta "Gaiļezera" slimnīcā Rīgā.

Kāds kaimiņš, kas mitis vienā ēkā ar pāri pastāstījis, ka abi bijuši kārtīgi cilvēki. "Visu šo divu, trīs gadu laikā, kopš viņi dzīvo šajā mājā, nebiju dzirdējusi nevienu strīdu."

Netālu no lauku sētas "Šnēbji", kur notika traģēdija, laikraksts aprunājās ar sievieti, kura dzīvo turpat netālu. "Pazinu gan Māri, gan Ingu, tāpat arī Ingas mammu Staņislavu. Māris ik pa laikam iebrauc apciemot arī mūs un nebija ne mazākās pazīmes, ka viņš būtu spējīgs pastrādāt, ko tādu. Viņš pirms diviem gadiem bija ieguvis mednieku apliecību.

Ingas māte Staņislava laikrakstam atzina, ka sākt svinēt Līgo svētkus neviens tā arī neesot paguvis. "Jau uzreiz pēc tam, kad Māris ar Ingu atbrauca ciemos, sapratu, ka kaut kas nav kārtībā. Viņš pat nesasveicinājās un teica, ka sāpot galva. Laikam jau viņš vēl pēc tam aizbrauca pēc bises, īsti neatceros. Meita sāka cept šašliku un ne no kā izcēlās strīds. Tas notika spontāni - viņš sāka kliegt un teica, ka šaušot. Aizstājos meitai priekšā, nodomāju, lai šauj man. Tad ieskrējām mājā, taču Māris ielēca pa logu un Ingu aiz matiem izvilka sētā. Dzirdēju, ka meita bļāva, lai zvana policijai un ātrai palīdzībai. Sekoja vairāki šāvieni. Meitai bija šauta brūce plecā un vēderā. Piegāju pie Māra, bet dzīvības pazīmes vairs nebija - no galvas tecēja asinis," šausminošos notikumus atceras Staņislava.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas