Upē Bolderājā atrod kailas sievietes līķi; atklājas baisas detaļas par notikušo

tautaruna.lv 20.jūnijs 2019, 9:33
 
SCANPIX
Baisi notikumi šonedēļ risinājušies Bolderājā, kur pēc notikušā nozieguma ūdenī atrasts kailas sievietes līķis.
"Otrdien agrā rītā pie Bolderājas tilta pār Buļļupi vietēji iedzīvotāji pamanījuši aizdomīgo skatu, kad pie krasta piebraucis trafarēts pašvaldības policistu busiņš. Vīri formās sākuši lūkoties un kaut ko pētīt ūdenī, bet mirkli vēlāk pie likumsargiem piebraukusi ugunsdzēsēju glābēju ekipāža," vēsta raidījums "Degpunktā".

Runājot par notikušo zināms, ka ūdenī atrasts gados jaunas, kailas sievietes līķis. Arī detaļas par sievietes nāvi ir visai baisas- pēc vietējo teiktā, noslīkusī sieviete bijusi kādas Bolderājas vidusskolas audzēkne, kura liktenīgajā vakarā gājusi pastaigā ar saviem draugiem. Pazīstamo lokā noticis konflikts - kāds no kompānijas piedāvājis meitenei iesaistīties seksuālās attiecībās, bet viņa atteikusies. Par to no savu draugu rokas saņēmusi sodu.

Neoficiāla informācija liecina, ka uzbrucēji bijuši vairāki vīrieši vecumā no 20 līdz 24 gadiem un, iespējams, kādas jūrskolas audzēkņi. Acīmredzot, par vienu no iemesliem aukstasinīgajai slepkavībai bijis tas, ka puiši bijuši alkohola vai narkotisko vielu apreibumā.

Valsts policija sākusi izmeklēšanu un aizdomās turētās personas ir aizturētas.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas