Iļģuciema iedzīvotāji neizpratnē, kā VUGD un policija ielaužas kādā dzīvoklī

tautaruna.lv 18.jūnijs 2019, 15:16
 
Ekrānšāviņš no video
Iļģuciema iedzīvotāji kļuva par lieciniekiem tam, ka kādā dzīvoklī ielauzās muitas policija un veica izmeklēšanas darbības, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Iļģuciemā kādas trīsstāvu ēkas pirmajā stāvā ilgstoši dzīvoja kāds jauns vīrietis, ar kuru kaimiņi plašākās sarunās nevēlējās ieslīgt. Iedzīvotāji atzīst, ka baidījās komunicēt, jo vīrietis esot iesaistīts nelegālos darījumos un uzvedas aizdomīgi. Apkārtējo aizdomas apstiprinājās piektdien, kad dzīvoklī ielauzās muitas policija un veica izmeklēšanas darbības.

Pagājušās nedēļas izskaņā Reņģes ielas iedzīvotāji bija liecinieki noslēpumainām darbībām, kuras veica ugunsdzēsēji sadarbībā ar policiju. Kādas iedzīvotājas iesūtītajā video redzams, kā operatīvie dienesti izsit pirmā stāva logu un caur to ielaiž speciāli apmācītu darba suni, kura uzdevums bija apsekot aizdomīgo dzīvokli. Aculieciniekiem tomēr nebija skaidrs, kas, galu galā, ir noticis.

Izdauzītais logs tagad ir pārvilkts ar nodokļu un muitas policijas drošības lentēm. Šos likumsargus uzrauga Valsts ieņēmumu dienests (VID), un viņi notikušo komentē kā sankcionētu izmeklēšanas darbību, un tās interesēs plašāku informāciju neesot iespējams sniegt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas