Avārijas iemesls uz Bauskas šosejas patiesi pārsteidz

tautaruna.lv 7.jūnijs 2019, 12:41
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtdienas rītā avārijā iekļuvis “Audi” spēkrats un divi kravas auto pavisam neparasta iemesla dēļ, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Ap plkst. 11.00 priekšpusdienā, Rīgas-Bauskas šosejas sākumā, netālu no Krogsila nograndis sprādzienam līdzīgs troksnis. Par to parūpējies kāds baļķvedējs, kas apstājies, vien ietriecoties kravas auto aizmugurē, pēc kā baltais “Mercedes” aizķēris arī priekšā braucošo “Audi”, pie kura stūres atradusies kāda jauna sieviete.

Turpat avārijas vietā “Degpunktā” aprunājās arī ar baļķvedēja šoferi - var droši teikt, ka viņš dzimis laimes krekliņā, jo, aplūkojot auto, grūti iedomāties, ka tā stūrētājam nav ne skrambas!

“Skatos, tas kravas auto priekšā piebremzē. Es arī sāku bremzēt, bet viņš apstājās. Arī es strauji spiedu bremzes, bet bija jau par vēlu. Viņš redzēja, ko viņa tur priekšā darīs, ka būs manevrs, bet es aiz viņa neko neredzēju. Paldies Dievam, viss labi,” saka “Volvo” kravas vadītājs Mihails.

Tomēr tikai saruna ar “Audi” vadītāju atklāj šīs avārijas iemeslus, jo ne viena, ne otra kravas automobiļa šoferi, nemaz nebija pamanījuši, kāpēc tad “Audi” tik strauji apstājas. Izrādās, ka tobrīd uz ceļa atradusies pīļu saime.

Pēc notikušā aptuveni stundu bija pilnībā bloķēta vienīgā braukšanas josla Ķekavas virzienā, kas radīja ievērojamu satiksmes sastrēgumu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas