FOTO no notikuma vietas: šoferis no Krievijas izraisījis smagu avāriju uz Jelgavas šosejas

tautaruna.lv 20.maijs 2019, 18:31
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Portāls jelgavniekiem.lv ziņo par negadījumu, kas šodien noticis uz Rīga–Jelgava–Lietuvas šosejas 32. kilometrā. Slimnīcā nogādāts 1945. gadā dzimis autovadītājs no Krievijas.

VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījums noticis pulksten 10.58. Vieglā automašīna ar Krievijas valsts numura zīmēm apdzinusi kravas auto un nav izvēlējusies tam piemērotu brīdi, kā rezultātā sadūrusies ar pretī braucošo vieglo automašīnu “Volvo”. Pēc sadursmes abām vieglajām automašīnām nolūzuši riteņi, bet viens no transporta līdzekļiem iebraucis šosejai blakus esošajā mežā.

Negadījumā cietis iespējamais negadījuma izraisītājs, 1945.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Viņa blakussēdētāja tikusi sveikā bez traumām.

Transporta līdzekļu atlūzas un nolauztie riteņi bija izmētāti aptuveni 75 metru garā posmā, traucējot pa šoseju braucošajiem. Kā portālam Jelgavniekiem.lv pastāstīja “Volvo” vadītājs, pirms sadursmes viņam izdevies nedaudz pagriezt savu automašīnu, lai trieciens nebūtu “purns purnā”. Pēc trieciena viņš iesist pretējā braukšanas joslā, kur, par laimi, nebija neviena transporta līdzekļa. Neskatoties uz to, ka izšāvies gaisa spilvens un “Volvo” zaudējis vienu riteni, tā stūrētājs spēkratu spēji nobraukt malā uz apmales. “Kad izkāpu no mašīnas, biju no sitiena ar gaisa spilvenu galīgi apreibis, taču novērtēju, ka izdevies izvairīties no traģiskākām sekām. Tiesa, mašīna ir norakstāma,” tā “Volvo” vadītājs.

Avots: jelgavniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas