Kaimiņiem biedējoša versija par ugunsnelaimes iemesliem Liepājā

tautaruna.lv 15.maijs 2019, 17:20
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
Otrdien, 14.maijā, ap astoņiem vakarā ugunsnelaime piemeklēja piecstāvu dzīvojamo māju Liepājā, Ģenerāļa Baloža ielā 9, – aizdegās dzīvoklis ēkas trešajā stāvā. Iedzīvotāji izvirzījuši savas versijas par notikušā iemesliem.
Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka ap pusdeviņiem vakarā nelaimes vietā strādāja operatīvie dienesti - ne vien ugunsdzēsēji glābēji, kuri ar autokāpnēm caur balkonu iekļuva degošajā trešā stāva dzīvoklī, bet arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri sniedza palīdzību cietušajiem.

Mājas iedzīvotāji stāsta, ka trešā stāva dzīvoklī, kur izcēlās ugunsnelaime, dzīvo jauna ģimene - jauns vīrietis, viņa sieva un mazulis, kurš vēl ir ratiņos.

Pēc iedzīvotāju teiktā jaunais vīrietis ugunsnelaimi izraisījis tīšām - aplējies ar benzīnu un aizdedzinājies.

Portāla rīcībā esošā informācija vēsta, ka vissmagāk cietis ir pats jaunais vīrietis. Viņam turpat pie mājas Ātrās palīdzības mediķi sniedza pirmo palīdzību. Vistuvākie kaimiņi, kuri dzīvo kāpņu telpā, kur sākās degšana, stāsta, ka mediķi vīrieti centušies atdzīvināt. Mājas iedzīvotāji baumo, ka vīrieša dzīvību mediķiem glābt nav izdevies. Opertīvie dienesti to neapstiprina.

Par to, kāpēc vīrietis varētu būt izraisījis ugunsnelaimi, kaimiņš plecus vien raustīja: "Dzērājs noteikti nebija. Bet kādu laiku atpakaļ bija aizrāvies ar spēļu automātiem un sūdzējās, ka iekūlies lielos parādos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas