Indijā nogalinātās latvietes draugs nāk klajā ar jauniem faktiem

tautaruna.lv 15.maijs 2019, 13:54
 
SCANPIX
Pirms vairāk nekā gada Latvijas un pasaules medijus pāršalca ziņa, ka Indijā nogalinātā latviete Līga Skromane. Lai gan līdz šim atklāta visai skopa informācija par izmeklēšanas gaitu, nogalinātās sievietes draugs nācis klajā ar jauniem faktiem.

Nogalinātās Līgas Skromanes draugs Endrū neslēpj, ka, viņaprāt, lietisko pierādījumu trūkums varētu kavēt izmeklēšanas gaitu, vēsta portāls "Baltic-Ireland".

Tāpat zināms, ka pretēji viņa vēlmei, sievietes ķermenis tika kremēts tikai divas dienas pēc pēcnāves ekspertīzes veikšanas, apgalvojot, ka citādāk nebūs iespējama viņas mirstīgo atlieku repatriācija.

Endrū arī uzsver, ka, viņaprāt, Indijas varasiestādes nesadarbojas ar viņu slepkavības izmeklēšanā, jo pāris nav bijis precējies. Viņš uzskata, ka daļa lietisko pierādījumu varētu būt safabricēti.

Runājot par pierādījumiem, kas it kā esot likumsargu rīcībā, Līgas partneri pārsteidz fakts, ka policija saglabājusi Līgas apakšveļu, tomēr atteikusies to rādīt. Vēl visu aizdomīgāku parāda tas, ka Endrū uzsver, ka Līga nekad karstā laikā nav valkājusi apakšveļu un pazušanas brīdī viņai mugurā bijuši tikai legingi.

“Es domāju, ka viņi safabricēja apakšveļu kā lietisko pierādījumu, lai dabūtu ciet tos puišus,” sacīja mirušās partneris. Viņš apgalvo, ka arī džemperis, kas it kā bija mugurā Līgai atrašanas brīdī, nepiederēja viņai. Vīrietis uzskata, ka apsūdzētie ir par draudzenes nāvi atbildīgas bandas locekļi.

Jau vēstīts, ka Līga pazuda aizvadītā gada 14.martā. Pēc 40 dienām tika atrasts viņas sakropļotais ķermenis bez galvas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas