Nedēļas laikā kāds Rīgas netiklis divreiz nonāk policijas redzeslokā

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 1:05
 
Rīgas Pašvaldības policija
9.maijā pulksten 22.45 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu sportiskās drebēs tērptu vīrieti, kurš Esplenādes parkā, skatoties uz sievietēm, pašapmierinās. Uz parku nosūtīta tuvākā RPP Centra pārvaldes autopatruļa. Likumsargi, apsekojot aculiecinieku norādīto teritoriju, vīrieti neatrada. Atkārtoti sazinoties ar izsaucēju, noskaidrots, ka viņš ātrā solī aizgājis uz tuvumā esošo sabiedriskā transporta pieturu, kur iekāpis 37.maršruta autobusā.

Dodoties otrpus Daugavai, ievērots, ka vienā no autobusa pieturām atrodas aprakstam atbilstošs vīrietis. Likumsargi kungu uzreiz atpazina, jo jau nedēļu iepriekš tika saņemts līdzīgs izsaukums uz Bastejkalnu, kur iedzīvotājas ziņoja par viņa netiklajām darbībām.

Vīrietis, pamanot policijas operatīvo transportlīdzekli, iekāpa turpat pieturā stāvošajā autobusā. Policisti autobusu apturēja, pēc kā viņam lūgts izkāpt no autobusa. Izjautājot, kāpēc atkal saņemtas ziņas par pašapmierināšanos publiskā vietā, viņš atbildēja līdzīgi kā iepriekšējā reizē, ka neko sliktu viņaprāt darījis neesot. Iespējamais pārkāpējs aizturēts un nogādāts Valsts policijā.

Jāpiebilst, ka arī Rīgas pašvaldības policija saņēmusi vēstules arī no citiem rīdziniekiem, kuri pamanījuši aprakstam atbilstošu vīrieti veicam tādas pašas darbības citos Rīgas rajonos. Arī vēstulēs saņemtā informācija nodota Valsts policijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:15

Jaunākās diskusijas