Tuvinieki atklāj satraucošus faktus par pazudušo vīrieti

tautaruna.lv 4.maijs 2019, 14:00
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā" sižeta
Šonedēļ tika lūgta sabiedrības palīdzība, lai atrastu bezvēsts pazudušo Gati Krastiņu. Sarunā ar raidījumu "Degpunktā" vīrieša tuvinieki atklājuši satraucošu informāciju.

Pēdējo reizi Gati redzēja tieši viņas brālis, kurš atveda puisi uz Rīgas autoostu. Tur radinieki atvadījās, un kopš tā brīža Gata mobilais telefons ir izslēgts. Trauksmi ceļ Gata mamma, kurā vairākas dienas pēc kārtas mēģinājusi sazvanīt dēlu.

“Es vakar sazvanīju darba kolēģi, kur viņš strādāja. Viņš teica, ka pēdējā nedēļā Gatis ir bijis tāds jocīgs, negribējis ne ar vienu runāt, ierāvies sevī. Viņš man vispār tāds kluss puika, kā jau lauku puika. Ne viņš narkotikas lieto, nekur viņš tā neiesaistījās,” raidījumam "Degpunktā" norāda vīrieša māte Mārīte.

Gata māte zvanījusi arī dēla bērna mammai. Sieviete bijusi pārsteigta un apgalvojusi, ka nav informēta par to, ka Gatis gribējis viņu apciemot, turklāt atklājusi šokējošus faktus - pirms kāda laika Gatis ieminējies, ka grib padarīt sev galu.

Māte arī neslēpj, ka pirms gada Gatim bija problēmas ar veselību, proti, viņš sauca sevi cita cilvēka vārdā, iespējams, arī tagad viņš uzdodas par kādu citu personu un kaut kur slēpjas. Pēdējo reizi, kad vīrietis bija redzēts, viņam mugurā bija tumši zila jaka, balti zābaki, tumši zili džinsi. Vīrietim ir brūni mati, viņš ir vidējas miesasbūves, 180 centimetrus garš.

Ikviens, kura rīcībā ir ziņas vai noderīga informācija par pazudušā Gata Krastiņa atrašanās vietu, zvaniet policijai vai viņa mammai pa tālruni: 25763546.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas