Indijā nogalinātās latvietes draugs neizpratnē, kāpēc slepkavas joprojām ir brīvībā

tautaruna.lv 22.aprīlis 2019, 10:45
 
NEWSLIONS / SWNS.com/SCANPIX
Aizvadītā gada martā tika vēstīts, ka Indijā pazudusi latviete Līga Skromane. Pēc ilgas meklēšanas atrasts sievietes līķis, tomēr vainīgie joprojām ir uz brīvām kājām.

Izdevums "The Mirror" vēsta, ka pazudušās sievietes līķis tika atrasts aptuveni 40 dienas pēc pazušanas.Līgas līķis tika atrasts Keralas štata Thiruvananthapuramas pilsētā sešus kilometrus no Kovalamas kūrorta, uz kuru kāds autorikšas vadītājs esot aizvedis Līgu pirms viņas pazušanas 14.martā.

Nogalinātās Latvijas pilsones draugs Endrū Džordans, kurš pēc notikušā ieradies Indijā, neslēpj, ka ir šokā, ka abi vīrieši, kas apsūdzēti Līgas izvarošanā un slepkavība, ceturtdien pat nav ieradušies tiesā.

Neierašanās dēļ tiesas sēde atkal atcelta un nākamā, iespējams, notiks vien pēc gada, raksta "The Mirror".

"Ja šie vīrieši patiešām nodarīja pāri Līgai, tad viņi ir dzīvnieki, un tiem nedrīkstētu ļaut pat staigāt pa pilsētu ielām," sarunā ar mediju norāda 42 gadus vecais Endrū.

"Ja viņi ir vainīgi, viņi ir reāls drauds citām sievietēm un sabiedrībai."

Jau vēstīts, ka Līga Skromane bija ieradusies Keralas štatā kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos pēc tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Līga Skromane, kura cietusi no smagas depresijas, pazuda 14.martā pēc tam, kad bija atstājusi ajūrvēdas centru Pothenkodes ciematā.

Abas māsas ir Latvijas pilsones, kuras ilgāku laiku dzīvojušas Īrijā. Ilze paziņoja medijiem, ka Līga varbūt tiktu izglābta, ja policija būtu ātri reaģējusi uz 14.marta ziņojumu par viņas pazušanu.

Saskaņā ar policijas versiju uzbrucēji var būt nožņauguši Līgu un mēģinājuši pakārt līķi kokā, lai imitētu pašnāvību, bet līķis nokritis. Šo versiju apstiprina līķa novietojums, kā arī koku zaru un citu materiālu izpēte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas