Zemes klēpī gulda Sindiju Roni; māte atklāj jaunus faktus par nāvi

tautaruna.lv 17.aprīlis 2019, 12:50
 
Bezvests.lv
Šodien zemes klēpī tiks guldīta 20 gadus vecā Sindija Rone, kura bezvēsts pazuda 9. aprīlī, taču pēc divu dienu meklēšanas viņa tika atrasta akā mirusi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. 

Portāls liepajniekiem. lv informē, ka Priekules pašvaldība gan mātei, gan jaunākajam dēlam nodrošina psiholoģisko palīdzību un finansiālu atbalstu Sindijas apbedīšanai, kā arī risina jautājumu par dzīvesvietas maiņu. Sociālā dienesta darbinieki regulāri komunicē ar ģimeni un tai tiks sniegta visa iespējamā palīdzība. Māte neslēpj, ka pēc notikušā līdzšinējā dzīvesvietā uzturēties vairs nespēj, jo tas esot psiholoģiski smagi.

Pēc sievietes teiktā jau atrasts dzīvoklis jaunajās mājās Priekules centrā, kurp jau tuvākajā laikā māte ar dēlu varēs pārcelties.

Māte portālam pastāstījusi, ka naktī uz 10. aprīli jutusi, ka noticis kas nelāgs.

"Automašīna, kuru nākamajā dienā policija arestēja, tonakt atradās garāžā. Vien tajā nebija segas, kas parasti mašīnā stāvēja. Un bija salocīts bagāžas nodalījuma vāks. Viņš teica, ka to esot salocījis, atpakaļgaitā stumjoties garāžā," atminas māte.

Dzīvesbiedrs viņai teicis, ka dodas strādāt uz Zviedriju un brauks uz lidostu. “Policijas darbinieki mani informēja, ka viņš piedzēries aizturēts Skrundā. Tur divas dienas esot uzturējies. Esot zvanījis savam brālim un sūdzējies, ka esot nolaupīts, tiekot turēts gūstā...” stāsta sieviete.

Policija gan neko no sievietes paustā ne apstiprina, ne noliedz. Izmeklēšanas interesēs nekāda informācija netiek izpausta.

Likumsargi par Sindijas pazušanu ziņoja 10. aprīlī, bet dienu vēlāk informēja, ka jauniete atrasta mirusi lauku apvidū, Vaiņodes novada Embūtes pagastā.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma tika aizturēts un apcietināts 1986. gadā dzimis vīrietis - bojāgājušās Sindijas patēvs Viesturs Priščepovs, kurš jau agrāk bijis vairakkārt sodīts. Pēdējo reizi tas noticis 2006. gadā, kad Viesturam tobrīd bija vien 19 gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas