Cūciski! Izdemolēta iecienīta atpūtas vieta Jelgavas pusē

tautaruna.lv 15.aprīlis 2019, 19:28
 
Ekrānuzņēmums
Kļūstot laikapstākļiem siltākiem un patīkamākiem, cilvēki brīvdienas dodas pavadīt ārpus mājas, svaigā gaisā pie dabas krūts. Diemžēl šogad aizvien biežāk sociālajos tīklos atpūtnieki ziņo par vandāļiem, kuri izdemolē izveidotās atpūtas vietas.

Kā ziņo "Latvijas valsts meži", aizvadītajās brīvdienās nopostīta daudzu iecienītā labiekārtotā atpūtas vieta Zaķu pļava, Jelgavas novada Vilces pagastā. "Šodien kolēģi ir sakopuši izdemolēto, un esam sākuši atpūtas vietas atjaunošanas darbus," raksta uzņēmums, kurš dalījies ar kādas atpūtnieces fotogrāfijām.

No vandāļu uzbrukumiem ik gadu cieš vidēji 20 "Latvijas valsts mežu" apsaimniekoto atpūtas vietu, liecina kompānijas publiskotā informācija. Vandāļi tās apsaimniekotajās atpūtas vietās galvenokārt lauž un dedzina atkritumu urnas, solus un galdus, kā arī demolē tualetes.

Piemēram, šogad vienā no Smiltenes pilsētas apkārtnes iecienītākajām atpūtas vietām pie Niedrāja ezera pagaidām nenoskaidroti ļaundari nelikumīgi nozāģējuši divas 170 gadus vecas priedes, tās uzgāžot uz "Latvijas valsts mežu" ierīkotās koka laipas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas