Jauni fakti mirušās Sindijas lietā

tautaruna.lv 13.aprīlis 2019, 9:02
 
bezvēsts.lv
Pirms dažām dienām Valsts policija lūdza sabiedrības palīdzību, lai atrastu pazudušo Sindiju Roni. Diemžēl, piektdien saņemta vēsts, ka sieviete atrasta mirusi. Portāls "liepājniekiem.lv" atklāj detaļas par to, kur sieviete atrasta.

Neilgi pēc pazušanas jaunās sievietes tēvs portālam "liepājniekiem.lv" atzina, ka versijas par notikušo ir dažādas. Arī viņš dzirdējis izskanējušo baiso versiju, taču teic: "Joprojām ceru, ka viss vēl būs labi, jo cerība taču mirst pēdējā."

Jautāts, vai iepriekš bijis kāds gadījums, kad meita uz vairākām dienām pazudusi vai nav bijusi sazvanāma, tēvs atzina, ka šāda gadījuma nav bijis.

Sindijas kolēģes neslēpj, ka par jaunās sievietes pazušanu ir šokā. Par ģimeni, kurā bez Sindijas vēl ir vecākais brālis, kurš dzīvo un strādā Liepājā, un jaunākais brālis, kurš ir skolnieks, saka tikai labāko. Un nepieļauj iespēju, ka jaunā sieviete kaut kur pati varētu būt devusies.

Sindijai 9.aprīlī darbā bijusi brīvdiena. Ap pulksten 12 viņa ieradusies veikalā pie mammas, lai vienotos, ko gatavot pusdienās, lai atnestu tās arī mātei. Pēc vairākām stundām māte, nevarēdama saprast, kur meita kavējas, zvanījusi. Bet meita telefonu nav cēlusi.

Vēlāk atklājies, ka Sindijas telefons atrodas mājās, bet pati jaunā sieviete kopā ar patēvu Viesturu no mājas bēniņiem uz garāžu transportējuši vecas mēbeles.

Patēvs mātei teicis, ka pēc mantu pārvešanas pats vēl palicis garāžā, bet Sindija kājām devusies mājup. Māte lēš, ka Sindija, visticamāk, būdama ģērbusies darba drēbēs, nav vis gājusi pa pilsētu, bet gan taisni pa taku, cauri dārziņiem.

Sindijas kolēģes zina teikt, ka Viesturam, kurš pēdējā gada laikā strādā Zviedrijā un mājās atbrauc tikai ik pa laikam, 10.aprīlī no rīta no Rīgas lidostas bijis jāizlido uz Zviedriju. Tā kā viņš no galamērķa, kā bijis runāts, nav sazinājies ar mājiniekiem, tie lidostā uzzinājuši, ka minētā persona lidmašīnā nav iekāpusi.

Priekulnieki stāsta, ka 10.aprīlī dienas otrajā pusē Priekulē aktīvi, tostarp ar suņiem, strādājusi policija, īpašu uzmanību pievēršot garāžu masīvam, kur Sindija pēc patēva teiktā pēdējo reizi redzēta. Kāda kaimiņiene stāsta, ka pēc garāžu un apkārtnes apsekošanas, policijas darbinieki meklējuši arī apkārtnes mežos, raksta portāls.

Piektdien likumsargi informēja, ka atrastas meitenes mirstīgās atliekas. Sievietei konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Valsts policija lūgs tiesai piemērot vīrietim drošības līdzekli - apcietinājumu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunās sievietes mirstīgās atliekas atrastas Dinsdurbē kādā akā. Tāpat "liepājniekiem.lv" norāda, ka uz aizdomu pamata par jaunās sievietes noslepkavošanu aizturētais vīrietis noziegumā atzinies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas