Atklājas jauni fakti par baiso slepkavību un bērna nolaupīšanu Sarkandaugavā

tautaruna.lv 20.marts 2019, 13:10
 
F64
Nesen tika ziņots, ka Sarkandaugavā kopīga iedzeršana beigusies ar asinsizliešanu un kāda vīra nāvi, bet pats uzbrucējs no nozieguma vietas nezināmā virzienā devies prom kopā ar astoņgadīgu meiteni. Atklājusies jauna informācija par notikušo, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tika ziņots, ka tovakar iespējamais vainīgais atnācis pie savas bijušās sievas uz dzīvokli, kur viņa dzīvojusi kopā ar savu jauno vīru un bērnu. Alkohola reibumā starp abiem vīriešiem sācies konflikts, kā rezultātā bijušais vīrs otram vīrietim divas reizes iedūris krūšu un kakla rajonā. No gūtajiem ievainojumiem vīrietis notikuma vietā gāja bojā. Pēc nozieguma ļaundaris paņēmis no dzīvokļa savu astoņus gadus veco meitu, kas pastāvīgi dzīvo pie mātes, un devies prom no notikuma vietas.

Atklājies, ka abi vīrieši dzimuši 1978. gadā un kā konflikta iemesls tiek minēts strīds par sievieti alkohola reibumā. Pēc visa notikušā vīrietis, dodoties prom, paņēma savu astoņgadīgo meitu.

Jāpiebilst, ka policijas ierašanās brīdi miteklī atradušies vēl četri bērni. Par laimi, policistiem nav ziņu par to, ka viņi būtu kļuvuši par slepkavības aculieciniekiem.

Lai arī kriminālpolicija atturas no sīkāka turpmāko notikumu izklāsta, ir skaidrs, ka pretterorisma vienības vīri nejoko, tādēļ arī iznākums ir likumsakarīgs. Drīz vien dzīvoklī mītošie varējuši iepazīsties ar melnās maksās tērptiem, līdz zobiem bruņotiem vīriem un aizdomās turētais saslēgts roku dzelžos, bet bērns atbrīvots un nodots mātes rokās.

Pret aizdomās turēto 41 gadu veco vīrieti ierosināta lieta par slepkavību, un viņš jau apcietināts. Ja tiesā tiks pierādīta vīrieša vaina nozieguma izdarīšanā, par to draud pat mūža ieslodzījums.

Šis cilvēks agrāk jau ir bijis sodīts par zādzībām, laupīšanām. Viņš tiek raksturots kā agresīvs un līdz šim bijis tendēts uz alkoholisko dzērienu lietošanu. Savu vainu vīrietis šobrīd noliedz, jo ir bijis tik stiprā alkohola reibumā, ka neaptvēra to, ko izdarījis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas