Kā tas iespējams? Policisti Rīgā atrod vīrieti, kas nemaz neeksistē

tautaruna.lv 13.marts 2019, 7:00
 
F64
Kādā Mežciema daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā aizturēts vīrietis, par kura identitāti joprojām nav nekādas skaidrības, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Darbdienas pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes kārtības sargi devušies talkā kādai pamatīgi pārbiedētai Mežciema iedzīvotājai. Sieviete sūdzējusies par to, ka viņas dzīvokļa durvīs iekšā laužas kāds ārkārtīgi agresīvs kungs.

Policijas izsaucēja pieļāva, ka iereibušais savulaik dzīvojis konkrētajā namā.

Laikā, kamēr policisti centušies izdibināt, kas tad ir aizturēto nodalījumā ietupinātais kungs, notikuma vietā negaidīti parādījusies kāda sieviete, kura uzdevusies par aizturētā dzīvesbiedri un lūgusi vīru atbrīvot. Lai arī datubāzēs izdevies uziet kādu vīru ar viņas nosauktajiem personas datiem, fotoattēlos redzamais kungs bijis kāds pavisam cits cilvēks.

Kā atklāj Valsts policijas pārstāvji, kolēģu aizturētais vīrs vēl joprojām atrodas aiz restēm un neatkarīgi no jau paveiktā darba divu dienu laikā tā arī nav izdevies noskaidrot vīrieša patieso personību - šāds cilvēks datubāzēs neeksistē.

Jāpiebilst, ka minētais vīrietis centies nosaukt svešas personas datus, turklāt viņa kabatā atradusies arī ārkārtīgi kvalitatīvi viltota pase.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas