Trilleris Iļģuciemā! Policisti dzīvoklī atrod vīrieti komā un viņa pāridarītāju

tautaruna.lv 11.marts 2019, 17:30
 
F64
Kādā daudzdzīvokļu namā Iļģuciemā notikušas dīvainas lietas, un kaimiņi izsaukuši policiju. Likumsargi bija izbrīnīti, ierodoties notikuma vietā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pavisam nesen Iļģuciemā risinājies īsts trilleris. Kādā daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji agrā pēcpusdienā ziņojuši, ka mājā dzirdēti skaļi saucieni pēc palīdzības, kas nākuši no kāda trešā stāva dzīvokļa, un, neilgi pēc tam ierodoties kārtības sargiem, atklājies, ka situācija ir patiesi bīstama. No ēkas ārpuses policisti ieraudzīja uz palodzes sēdošu vīrieti, kurš pauda gatavību izlēkt pa logu.

Vienā no mitekļiem acīmredzot atradies kāds smagi piekauts vīrs, kurš vairs nebija spējīgs izdvest ne skaņu, un kāds jauneklis, kurš, visticamāk, bija vainojams notikušajā.

Uz palodzes sēdošais tips bija acīmredzamā reibumā un atteicās atvērt durvis, savukārt fonā bija dzirdama sekla sēkšana, tādēļ likuma sargi pieņēma lēmumu nekavējoties uzlauzt durvis. Pāris minūtes un pateicoties ugunsdzēsēju prasmēm, policisti devās iekšā miteklī.

Iekļūstot dzīvoklī, tika konstatēts, ka dzīvokļa saimnieks atrodas bezsamaņas stāvoklī ar acīmredzamiem miesas bojājumiem, bet jau iepriekš pa logu redzētais vīrietis bija ar asiņainām rokām.

Likuma sargi atklāj, ka šajā situācijā bijusi svarīga katra minūte, jo cietušais atradies komā un viņa dzīvība karājusies mata galā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas