Vīrietis sadusmojas par mīļotās sānsoli un nogalina 11 sievietes

tautaruna.lv 17.marts 2019, 17:00
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kāds vīrietis Krievijā un Ukrainā pastrādājis baisas slepkavības, nogalinot 11 sievietes, jo sadusmojies par to, ka viņa sieva "laidusi pa kreisi", ziņo "The Mirror".
Lielāko daļu sieviešu 45 gadus vecais varmāka izvarojis, tikai tad nogalinājis. Vienā no gadījumiem vīrietis daiļā dzimuma pārstāvei nogriezis galvu un pēc tam līķi bez galvas seksuāli izmantojis.

Vīrietim Ukrainā jau ticis piespriests mūža ieslodzījums par trim paveiktajām slepkavībām un nu viņš Krievijā stāsies tiesas priekšā, jo tiek apsūdzēts piecu sieviešu nāvē.

Starp upuriem bijusi arī kāda sieviete, kura strādājusi intīmpreču veikalā. Slepkava viņu sadūris 20 reizes, atsaucoties uz Krievijas varasiestādēm, vēsta "The Mirror". Pēc tam viņš no veikala nozadzis naudu un kādu seksa rotaļlietu. Savukārt kādā Maskavas parkā slepkava nogalinājis un izvarojis vēl kādu sievieti, kuras mirstīgās ķermeņa atliekas policija trīs gadu laikā nav atradusi.

Taču, dodoties ceļojumā uz Ukrainu, 10 dienu laikā viņš izvaroja un nogalināja vēl trīs sievietes. Viena no tām bijusi 77 gadus veca.

Galvenais slepkavību vadmotīvs esot bijis sievas sānsolis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas