Vīrietis Iecavā izmisumā citu acu priekšā mēģina sev atņemt dzīvību

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 11:25
 
Ekrānšāviņš no raidījuma video
Ceturtdienas rīta satraucoši notikumi risinājušies Iecavā, kur kādā namā izcēlies postošs ugunsgrēks. Nama saimnieks šobrīd nogādāts slimnīcā un cīnās par dzīvību.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka īpašumu, kurš nopostīts ugunsnelaimē, vīrietim tuvākajā laikā grasījās atņemt kreditori. Arī pats cietušais kungs, kad izglābts no liesmām, mājas pagalmā mēģinājis sev atņemt dzīvību.

“Viņu izvilka no pagalma. Viņš pats stāvēja pagalmā un sāka sevi griezt, kad to “ugunskuru” redzēja,” par notikumiem stāsta vīrieša kaimiņiene.

Šobrīd “Degpunktā” rīcībā esošā informācija liecina, ka aptuveni 40 gadu vecais vīrietis vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīca. Pilnas skaidrības par cietušā savādo rīcību nav arī kaimiņiem. Ļaudis spekulē, ka kungs varējis tīšām sev kaut ko izdarīt, jo pēdējā laikā bijis depresīvs un saskāries ar finansiālām grūtībām.

Policijas pārstāvji tagad ķērušies pie aizdegšanās iemeslu noskaidrošanas. Visticamāk, kopā ar versijām par kādu īssavienojumu vai bojājumu apkures iekārtā tiks pārbaudīta arī versija par tīšu dedzināšanu un mēģinājumu nonāvēties, norāda raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas