"Viņa vienkārši gulēja uz asfalta"; atklājas jauna informācija par traģēdiju Olainē

tautaruna.lv 19.februāris 2019, 13:15
 
F64
Pagājušajā nedēļā Olainē notika traģēdija - sieviete, izkāpjot no autobusa, centās šķērsot ceļu tam neatļautā vietā, un tika notriekta. Mediķiem neizdevās glābt cietušās dzīvību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Olaines pusē Jāņupes ciema iedzīvotāji vēl pirmdien savā starpā spriež par traģisko ceļu satiksmes negadījumu, kad piektdienas vakarā kāds automašīnas vadītājs nāvējoši notrieca sievieti, kas šķērsoja lielceļu. Vienā no apkārtnes veikaliem pircēji un pārdevēji apmainās ar versijām par to, kāpēc transportlīdzekļa šoferis gājēju nepamanīja.

Par notikušo dzirdējuši teju visi ciema iedzīvotāji, taču vietējais galdnieks Ilgonis baiso skatu redzēja pats savām acīm. Vīrietis devās mājup gar šosejas malu un priekšā pamanīja sarkanas gaismas, kas signalizēja par avārijas situāciju.

Pēc brīža sastopam arī Ilgoni, kas vēl no rīta vietējiem stāstīja, ko redzējis. Viņš garāmejot dzirdēja pāris fragmentus no abu šoferu sarunas. Viens no autovadītājiem otram skaidrojis, ka tumšo siluetu pamanījis brīdī, kad izvairīties no sadursmes jau bija par vēlu.

Tuvojoties notikuma vietai, Ilgonis pamanīja dažus apģērba gabalus un cietušo sievieti guļam uz asfalta bez dzīvības pazīmēm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas