Māmiņa mazuli mērdējusi badā tiktāl, līdz viņš svēris 2,3 kilogramus

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 10:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāda māmiņa Lielbritānijā, Birmingemā, pagājušajā nedēļā tikusi notiesāta uz 10 gadiem par sava divus mēnešus vecā dēlēna nomērdēšanu badā, līdz viņš svēris mazāk nekā tad, kad bija dzimis, ziņo "The Mirror".
Andželas bērniņš Jūda nomira 2016. gadā, sverot tikai 2,3 kilogramus, proti, pusi no veselīga zīdaiņa svara viņa vecumā.

Ārsti Jūdu apraudzīja astoņas dienas pēc piedzimšanas, konstatējot, ka mazulis ir labi aprūpēts un barots. Taču tuvāko nedēļu laikā 25 gadus vecā sieviete savu bērnu nebija vedusi uz vairākām nepieciešamajām veselības pārbaudēm.

Pēc diviem mēnešiem Andžela konstatējusi, ka dēlam ir grūtības elpot, zvanījusi uz 911. Autopsijas rezultāti parādīja, ka zēns nāves iestāšanās brīdī bija vājš, izbadējies.

"The Sun" vēsta, ka bērns nomiris no bada un dehidrācijas. Tostarp mātei par bērna apraudēšanu varētu tikt piemērots vēl bargāks sods - 25 gadi cietumā.

Andžela, kura jau bija zaudējusi meitiņu Destiniju Elektru, savā sociālā tīkla Facebook profilā pērnā gada oktobrī rakstīja - "atceros savus bērniņus", neraugoties uz to, ka tikusi notiesāta par viena no tiem nogalināšanu.

Taču pagājušā gada vasarā sieviete sociālajos tīklos apgalvoja, ka Jūdas nāvē vainojama smadzeņu trauma, ierosinot atcelt pret viņu izvirzītās apsūdzības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:03

Jaunākās diskusijas