Sita galvu pret zemi! Mamma stāsta par to, kā Liepājā piekauta viņas meita

tautaruna.lv 6.februāris 2019, 7:13
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / SCANPIX
Janvāra beigās Liepājas 8.vidusskolā starpbrīža laikā vairākas meitenes uzbrukušas kādai 7.klases skolniecei. Izrēķināšanās beidzās ar to, ka 12 gadus vecā meitene nonāca slimnīcā ar pārsistu galvu, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".
"Pat nevarēju iedomāties, ka meitenes var būt tik nežēlīgas. Cik man zināms, tad konflikts 28. janvārī izcēlies skolas pagrabstāva ģērbtuvē - manai meitai Veronikai uzbruka vairākas pusaudzes, viena no viņām paņēma meitu aiz galvas un sita to pret zemi. Protams, pēc tam bija asinis un nepieciešama medicīniskā palīdzība," pastāsta cietušās meitenes māte, piebilstot, ka jau pirms tam pāridarītājas meiteni skolā esot apcēlušas un bijusi asāka vārdu pārmaiņa. "To, ka mana meita nebija fiziskas izrēķināšanās iniciatore, var apstiprināt arī aculiecinieki, kuri apgalvoja, ka Veronika no konflikta situācijas ar apkārt esošām meitenēm esot centusies izvairīties un gājusi no ģērbtuvēm prom, taču tūlīt pēc tam sekojis uzbrukums," sarunā norāda meitenes mamma.

Liepājas 8. vidusskolas direktore Anita Kuncīte "Kurzemes Vārdam" pastāstīja, ka, pārrunājot notikušo ar iesaistītajām skolniecēm, esot noskaidrojies, ka konflikts, visdrīzāk, izcēlies pēc asākas vārdu pārmaiņas.

Tāpat zināms, ka šobrīd cietusī meitene no slimnīcas jau atgriezusies mājās. " Protams, ka meitai šis ir psiholoģiski smags trieciens, taču nedomāju, ka mums tāpēc būtu jāmeklē jauna skola un jāslēpjas. Es viena audzinu divas meitas un strādāju, taču iespēju robežās tagad centīšos pavadīt meitu gan uz skolu, gan sagaidīt no tās," norāda mamma.

Avots: "liepajniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas