Piecus gadus vecas meitenes galva iesprūst liftā; bērns mirst

tautaruna.lv 20.janvāris 2019, 15:30
 
Pixabay
Bornmutas tiesa Lielbritānijā turpina izskatīt traģisku nelaimes gadījumu, kurā bojā gāja piecus gadus vecā Aleksija. Meitenes galva iesprūda mājas liftā, kas radīja ar dzīvību nesavienojamus ievainojumus, vēsta britu medijs "Metro".

Nelaimes gadījums notika 2015. gada augustā, kad meitenes vecākais brālis, kurš lieto ratiņkrēslu, palūdza māsu uzbraukt ar liftu augšstāvā un paņemt viņa mobilo telefonu.

Mazā meitene, atrodoties uz platformas un dodoties augšup, izbāza galvu un tā iesprūda lifta durvīs. Vecmāmiņa, kura bērnus pieskatīja, izdzirdēja zēna kliedzienus un steidzās to virzienā. Sieviete centās bērnu atbrīvot, bet nesekmīgi.

Izsauktajiem glābējiem bija bērnu "jāizgriež" no lifta, jo tam nebija avārijas roktura, lai atbrīvot mazo meiteni. Mediķi tiesā norādīja, ka meitenes ievainojumi bija smagi un meitene ātri ieslīga bezsamaņā un nomira.

Vecāki tiesā apgalvoja, ka ar liftu bijušas problēmas kopš ģimene ievācās šajā mājā 2009. gadā. Tam brīžiem nestrādāja pogas vai nevarēja atvērt durvis, kuras nācās atlauzt, lai ratiņkrēslā esošais dēls tiktu no lifta āra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas