Neticēsi, ko Salaspils policisti atrada čipsu pakā kāda vīrieša somā!

tautaruna.lv 14.janvāris 2019, 13:11
 
F64
Salaspils policisti, dodoties uz izsaukumu uz vienu no daudzstāvu namiem pilsētas centrā, sastapa kādu vīrieti, kuru pārbaudot, atrada pie viņa aizliegtas lietas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Darba dienas rīta pusē, Salaspils policisti saņēmuši izsaukumu uz vienu no daudzstāvu namiem pilsētas centrā. Tur, kādā dzīvoklī atrodoties saimniecei svešs vīrietis, kurš atsakoties labprātīgi doties prom. Lai pārbaudītu šo informāciju, uz notikuma vietu norīkota tuvākā kārtībnieku patruļa.

Drīz vien policistu aizdomas apstiprinājušās - pie kāpņu telpas aizturētais vīrietis, bijis tas pats, par kuru iepriekš sūdzējusies dzīvokļa īpašniece. Sieviete, tālākās sarunas laikā atklājusi, ka neilgi pirms tam ierodoties savā īpašumā, sastapusies ar svešinieku, kurš pašas dēla prombūtnes laikā bija iegriezies pie dēla līgavas. Ko viņš šeit meklējis, kundzei neesot ne jausmas.

Ņemot vērā, ka kundzei nekādu citu pretenziju nebija, likumsargi ar nelūgto viesi devušies pie auto, kur policistu uzmanību piesaistījusi vīrieša uzvedība un tramīgais acu skats.

Kaut kas licis domāt, ka vīrietis tik tiešām varētu būt lietojis kādas aizliegtas vielas, turklāt ielūkojoties datu bāzēs atklājies, ka uzrunātais ir ar bagātu kriminālo pagātni. Tostarp, viņa biogrāfijā figurēja lietas, kas saistītas ar narkotikām.

Tika pieņemts lēmums vīrieti pārbaudīt, aizturēt un nogādāts Valsts policijā aizdomās par narkotisko vielu lietošanu. Veicot pārbaudi viņa mantās tika konstatēts, ka tur atrodas zaļgani brūnas krāsas nezināmas izcelsmes viela, kas varētu būt marihuāna.

Nelielajam “zālītes” vīstoklim, sekojuši vēl vairāki atradumi. Neskaitāmi maisiņi, gan lietoti, ar balta pulvera atliekām, gan pilnīgi jauni, kas, visticamāk, sagatavoti narkotiku fasēšanai. Tāpat, aizturētā somā atradusies karote, šļirces un citi narkomānu atribūti. Tomēr, īsts punkts uz “i”, bijis atradums rūpīgi salocītā čipsu pakā. Tajā, atradies visai iespaidīgs daudzums balta pulvera.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas