Noklausījās, kā cilvēks mirst! Kas par nelaimi Rīgā sakāms aculieciniekam?

tautaruna.lv 13.janvāris 2019, 15:13
 
Ekrānšāviņš no "Degpunktā" video
Pirmdien pie kādas daudzdzīvokļu mājas Maskavas ielā bijusi novērojama pamatīga rosība. Kā izrādās, vienā no dzīvokļiem sākušies plūdi, un iedzīvotāji steiguši glābt kas glābjams.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka viena no iedzīvotājām stāsta, ka pēkšņi pa elektrības rozetēm sācis tecēt ārā ūdens. Sievietes vīrs izsauca gan atbildīgos dienestus, gan arī pašvaldības policiju.

Brīdī, kad tika apturēta ūdens padeve, kārtības sargi aiz dzīvokļa durvīm sadzirdēja gārdzošas skaņas. Violas vīrs, kopā ar pašvaldības policistiem klauvējis un dauzījies pie kaimiņa durvīm, bet nekāda reakcija nav sekojusi. Tad vīrietis piedāvājis likumsargiem izgāzt durvis, lai pārbaudītu, vai nav apdraudēta cilvēka dzīvība. Policisti gan norādīja, ka šādā gadījumā ir nepieciešama kolēģu no Valsts policijas ierašanās.

Tikai pēcaptuveni 30 minūtēm ieradušies glābēji, pēc tam arī Valsts policijas pārstāvji.

Ap plkst. 23 ugunsdzēsēji glābēji ar autokāpņu palīdzību tikuši līdz piektajam stāvam un atspieduši vaļā vienu no dzīvokļa logiem. Tiekot dzīvoklī, vannas istabā ar ūdeni piepildītā vannā atrasts cilvēks. Pēc apskates mediķi konstatējuši vīrieša nāvi.

Mājas iedzīvotājs Dmitrijs norāda, ka bez atļaujas dienestiem nav iespējas lauzt ārā svešas durvis, bet, kad ieradās iecirkņa inspektors, viņš arī visu apskatīja, piezvanīja, paklauvēja un pateica, ka nevarot dod atļauju izlauzt durvis. Tajā pašā laikā dzīvoklī bija dzirdama cilvēka elpa, vēsta raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas